Maak kennis bij Janssen KerresPeugeot 308 GT

Alle aandacht met de stoere Peugeot 308 GT

De nieuwe Peugeot 308 GT is nog krachtiger van karakter. Zijn ranke silhouet wordt geaccentueerd door de zwarte diffuser met verchroomde sierstukken onder de achterbumper. De lichtmetalen 18 inch-velgen ‘Diamant’ komen extra tot hun recht dankzij de iets verlaagde vering. Het standaard Driver Sport Pack maakt het rijden in de GT tot een ongekend dynamische ervaring.

De sportieve nieuwe Peugeot 308 GT is leverbaar met exclusieve krachtige en efficiënte motoren. Gemaakt om te presteren.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 308 GT bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Peugeot 308 GT downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot 308 GT? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Roofdier

De GT biedt het rijplezier dankzij zijn specifieke onderstelafstemming en de krachtige motoern die nu al voldoen aan de Euro 6-normen. De knowhow van de ingenieurs van Peugeot staat garant voor een uitstekende verhouding tussen vermogen en gewicht, met als resultaat fenomenale rijsensaties in combinatie met een perfecte beheersing.

Opvallend

Aan de voorzijde valt de auto op door zijn verlichting die volledig bestaat uit leds. De bijzondere, boven de luchtroosters geplaatste sequentiële richtingaanwijzers met van binnen naar buiten oplichtende leds onderstrepen het hightech karakter van de 308 GT. Maar ook aan de achterzijde laat de 308 GT zijn sportieve aspiraties zien met zijn in hoogglans zwart uitgevoerde diffusor met dubbel uitlaatsierstuk.

Indrukwekkend en sportief

Het indrukwekkende, hoogwaardige interieur ademt een exclusieve sportiviteit met aluminium sportpedalen, roestvrijstalen dorpellijsten en een antracietgrijze kleur voor de hemelbekleding en de bovenste delen van de interieurbekleding. De bekleding, het dashboard, de portierpanelen, de pookhoes en de matten zijn voorzien van rode sierstiksels.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Alles in het werk gesteld om als klant tevreden de deur uit te laten gaan met een super mooie bus.

Termini fmi - 2018-02-14 07:32
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review