Peugeot 3008

Peugeot 3008 SUV

Benzine, diesel of Plug-in Hybride

Rijklaar vanaf*
€ 39.570
Private Lease (p/mnd)*
€ 639
Financial Lease (p/mnd)*
€ 424
Peugeot 3008 SUV

De stijlvolle SUV van Peugeot

Ontdek de unieke, revolutionaire stijl van de Peugeot 3008 SUV. De ongeëvenaarde Peugeot i-Cockpit® en de reeks innovatieve technologieën aan boord zijn ontworpen om jouw welzijn en veiligheid te verbeteren. Kies voor de efficiënte Plug-in Hybrid of voor een benzine- of dieselmotor. Er is altijd een passende oplossing, die garant staat voor een ongekende rijervaring.

Peugeot 3008 SUV

Plug-in Hybrid

De 3008 SUV is leverbaar als Hybrid en Hybrid4. De Hybrid4 (vierwiel aangedreven) beschikt over een tweede elektromotor van 83 kW op de achteras.

Peugeot 3008 SUV

Actieradius en opladen

Dankzij de actieradius van de lithium-ion tractiebatterij kun je tot wel 59 km rijden in de elektrische modus volgens de WLTP-norm.

Peugeot 3008 SUV

Puretech motoren

De Peugeot 3008 is leverbaar met benzine- en dieselmotoren met een brandstofbesparend Start & Stop-systeem.

Peugeot 3008 SUV met € 3.000 voordeel

Je rijdt nu weg in een nieuwe 3008 SUV met korting tot maar liefst € 3.000. Heb je een auto in te ruilen? Laat dan jouw gegevens achter, dan maken we een passende offerte voor je! Kies je voor een Hybride 3008? Dan profiteer je ook van € 3.000 voordeel.

*Bekijk de voorwaarden

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Adres
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Innovatieve technologie

De 3008 SUV beschikt over rijhulpsystemen van de nieuwste generatie. Ze versterken het comfort en de veiligheid aan boord en helpen je zelfs om semi-autonoom te rijden. Zo wordt de snelheid aangepast dankzij de adaptieve cruise control en herkent het systeem verkeersborden.

Daarnaast wordt dankzij Lane Positioning Warning filerijden veel minder vermoeiend. Systemen zoals dodehoekbewaking, Active Safety Brake en Distance Alert dragen bij aan de veiligheid van jou en jouw omgeving.

Peugeot 3008 SUV

Peugeot 3008 SUV accessoires

Accessoires maken jouw auto nóg mooier en zorgen voor een personal touch. Van vloermatten tot trekhaken en van dakdragers tot leuke gadgets. Geef jouw Peugeot een unieke look. Ze zijn robuust, gemakkelijk te monteren en voldoen natuurlijk aan de City Crash test-normen.

Stap jij in deze Peugeot 3008 SUV?

Benieuwd naar de waarde van jouw auto?

Ontdek andere modellen

Loading …