Scroll verder

Ontdek nu de nieuwePeugeot 2008

Ontmoet de nieuwe Peugeot 2008, dé complete SUV

De nieuwe Peugeot 2008, dé sensationele, zuinige, verleidelijke, intense SUV. Door de fraaie materialen en verzorgde afwerking biedt de nieuwe Peugeot 2008 een bijzondere rijervaring.

De nieuwe PEUGEOT 2008, met recht een SUV, heeft een nieuwe hightech lichtsignatuur. Koplampbehuizingen met zwart en verchroomd binnenwerk. En LED-achterlichten als de afdruk van de klauw van een leeuw: de nieuwe Peugeot 2008 heeft een katachtige en verleidelijke blik.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de nieuwe Peugeot 2008 bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Peugeot 2008 downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot 2008? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerijOntdek de Peugeot 2008

Zeer opvallend en perfect uitstraling

Opvallend is de verticale van verchroomde facetten voorziene grille met in het midden de leeuw van Peugeot. Kenmerkend zijn de vlakke motorkap en de zwarte wielkast- en dorpelranden op de hogere uitrustingsniveaus. Ze vormen een eenheid met de voor- en achterbumper die voorzien zijn van robuuste beschermplaten. De verchroomde onderdelen, zoals de ruitomlijsting, sierdelen bovenaan de achterportieren, roofrails, achterspoiler: ze zijn kenmerkend voor de hoogwaardige afwerking en uitstraling van de auto.

Rijsensaties en technologie

Door de fraaie materialen en verzorgde afwerking biedt de nieuwe PEUGEOT 2008 een bijzondere rijervaring. Neem plaats in de PEUGEOT i-Cockpit®. Het compacte stuurwiel, het head-up instrumentenpaneel en het touchscreen staan borg voor een intuïtief, plezierig en veilig rijgedrag zodat u optimaal kunt genieten van de geweldige wegligging. De rijsensaties worden verder versterkt door de toegepaste technologieën, mirror screen, mirror link, smartphone bediening, parkeerhulp, achteruitrijcamera, grip control en nog véél meer.

Sterke persoonlijkheid

De nieuwe SUV Peugeot 2008 heeft een sterke persoonlijkheid die de avontuurlijkheid in de bestuurder oproept. Op alle soorten wegdek oogt hij sterk via het innovatieve front. Op de robuuste, verticaal geplaatste grille prijkt de leeuw op een facettenmotief. De strakke lijst heeft een lichte scalpachtige vorm waar hij de horizontaal geplaatste motorkap raakt waardoor het geheel dynamisch wordt en naadloos overloopt.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende offerte gekregen. Meteen zaken kunnen doen. Heel prettig contact met Maikel van der Steen. Kundig en correct.
Aflevering was een grote surprise: auto mocht in showroom önthuld”worden. Overigens ook complimenten aan het hele bedrijf: zeer goede service en heel erg prettig contact!

Léon Cleef - 2017-09-15 05:54
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review