Ontdek de Peugeot e-Rifter

NIEUWE PEUGEOT E-RIFTER

let op! Wordt verwacht. Het is nog niet mogelijk een offerte op te vragen voor de Peugeot e-Rifter! 

100% ELEKTRISCHE TECHNOLOGIE

De nieuwe Peugeot e-Rifter is voorzien van een volledig elektrische aandrijving met een elektromotor met een vermogen van 100 kW en een maximumkoppel van 260 Nm. Vanuit stilstand is het koppel meteen beschikbaar voor directe reacties op het gaspedaal. En dat zonder geluid, vibraties, geuren, CO2-emissie en zonder de noodzaak om te schakelen. Voor het creëren van een betere efficiency is de topsnelheid elektronisch begrensd. De prestaties in de POWER-modus zijn een topsnelheid 135 km/h en een acceleratie van 0 tot 100 km/h in 11,2 seconden.

GE-E-VOLUEERDE COCKPIT

De cockpit van de nieuwe Peugeot e-Rifter is voorzien van een volledig nieuw vormgegeven middenconsole. Er is een nieuwe é-Toggle, de transmissiebediening die perfect is geïntegreerd in de middenconsole en ergonomisch is te bedienen voor de standen Park, Reverse, Neutral, Drive en Brake. Daarnaast biedt de e-Rifter drie rijmodi, te selecteren met de keuzeschakelaar. De e-Rifter biedt de modi, Eco (voor een zo groot mogelijke actieradius), Normal (voor optimaal dagelijks gebruiksgemak) en Power (voor optimale prestaties voor het vervoer van zware lading).

Als laatste zijn er twee regeneratie mogelijkheden. Deze mogelijkheden kunnen in bijpassende mate de batterij bijladen. Er is de moderate mogelijkheid, deze voelt hetzelfde als het ‘afremmen op de motor’ wat wordt gedaan met een verbrandingsmotor. En dan is er nog de Augmented mogelijkheid. Deze is via de transmissiehendel inschakelbaar via de ‘B’ van ‘Brake’. Deze mogelijkheid zorgt voor het versterkt afremmen zodra de bestuurder het gaspedaal loslaat.

TWEE LENGEVARIANTEN

De e-Rifter is er in twee lengtevarianten, te weten de Standard (4.40 m) en Long (4.75 m). De Standard wordt geleverd met vijf zitplaatsen. De Long is beschikbaar met vijf of zeven zitplaatsen. De lange versie heeft voor extra binnenruimte zowel een grotere wielbasis als een langere overhang aan de achterzijde. Op de tweede zitrij is elk van de drie afzonderlijke zitplaatsen te voorzien van een kinderzitje. De stoelen zijn eenvoudig in de vloer op te vouwen dankzij de ‘Magic Flat’-bediening.

Overzicht vestigingen Bekijk Peugeot Rifter

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Nieuwe Peugeot e-Rifter bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Nieuwe Peugeot e-Rifter

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot e-Rifter downloads

Foto- en videogalerij Ontdek de Peugeot e-Rifter

Comfort & zitplaatsen

Op de tweede zitrij is elk van de drie afzonderlijke zitplaatsen te voorzien van een kinderzitje. De stoelen zijn eenvoudig in de vloer op te vouwen dankzij de ‘Magic Flat’-bediening. In de lange versie zijn de twee afzonderlijke stoelen op de derde zitrij verschuifbaar en uitneembaar (net als in de standaardversie) om het interieur aan te passen aan het gebruik en de behoefte aan meer of minder bagageruimte of beenruimte achterin. Het is ook mogelijk om lange voorwerpen te vervoeren dankzij de weg te klappen rechter voorstoel.

Bagageruimte

De bagageruimte van de Peugeot e-Rifter is variabel, van 775 liter onder de hoedenplank van de gewone vijfpersoonsversie, tot 4.000 liter tot aan het dak in de lange versie met de stoelen ingeklapt. De hoedenplank is in twee posities te monteren en kan worden gebruikt om de indeling van de bagageruimte aan te passen. Hij kan ook worden opgeborgen tegen de rugleuning van de tweede zitrij. Er is veel bergruimte in het interieur, met een inhoud van, afhankelijk van de versie, tot wel 186 liter. De compartimenten zijn verdeeld over het gehele interieur: op de middenconsole, aan het plafond, in de portierpanelen, op de eerste en tweede zitrij en in de bagageruimte.

Het iconische Zenith®-dak

Het iconische Zenith®-dak is in de loop der tijd verder ontwikkeld en nog aantrekkelijker geworden. Naar de wens van veel klanten omvat het dak nu een grote eendelige ruit die kan worden afgedekt met een elektrisch bedienbaar gordijn. Het dak is verder voorzien van een lichtdoorlatende boog met opbergvakken. Daardoor is het interieur nu veel lichter.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Goede begeleiding en goede en eerlijke informatie gekregen. Auto is pas erg kort in mijn bezit dus nog geen oordeel over de lange termijn ervaring.

Pieter van Asten - 2020-01-15 02:25
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review