E-PARTNER Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe E-PARTNER.

BEKIJK ACTIES

E-PARTNER Voorraad nieuw

Ontdek onze ruime voorraad nieuwe E-PARTNER modellen.

BEKIJK VOORRAAD NIEUW

E-PARTNER Occasions

Bent u op zoek naar een gebruikte E-PARTNER in goede staat?

BEKIJK OCCASIONS

E-PARTNER proefrit

Plan een proefrit en ervaar de E-PARTNER

PROEFRIT PLANNEN

Maak kennis met de nieuwe Peugeot e-Partner

PEUGEOT E-PARTNER

ACTIERADIUS EN MOTORVERMOGEN

Ontdek de nieuwe Peugeot e-Partner bestelwagen en de voordelen van de 100% elektrische motor van 100 kW (136 pk). De elektrische e-Partner is uitgerust met de krachtige 50kW tractiebatterij en biedt een rijbereik tot 275 km WLTP. De batterij heeft een garantie van 8 jaar of 160.000 km voor 70% van het laadvermogen.

0 UITSTOOT EN 0 CONCESSIES

De nieuwe e-Partner is beschikbaar in dezelfde versies als de thermische motoren om aan alle gebruikstoepassingen te voldoen:

  • Bestelauto’s (2 lengtes: Standard 4,40 m en Long 4,75 m, tot 3 plaatsen met de Multiflex-bank),
  • Het nuttige volume tot 4,4 m³ voor de versie Long (3,8 m³ voor de versie Standard) is gelijk aan de Partner met thermische motoren dankzij de plaatsing van de batterijen onder de vloer, zonder enige impact op het laadvolume
  • Hoogte minder dan 1,90 m waardoor toegang tot de meeste parkeergarages gegarandeerd is.
  • De nieuwe Peugeot e-Partner biedt een op maat gemaakt antwoord om aan steeds meer behoeften te voldoen en zal beschikbaar zijn in de afwerkingsniveaus Pro, Premium en de specifiek voor lange afstanden ontwikkelde Asphalt.

Proefrit plannenBekijk de PartnerLiever leasen? Neem contact op.

Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot e-Partner bij Janssen Kerres of vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Peugeot e-Partner

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot e-Partner downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot e-Partner? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Peugeot e-Partner

0% uitstoot

Dankzij zijn volledig elektrische aandrijving heeft de Peugeot e-Partner helemaal geen uitstoot. Dat spaart het klimaat, voor zover u groene stroom gebruikt, zorgt voor schonere lucht en reduceert geluidsoverlast: de Peugeot e-Partner is fluisterstil onderweg – met name in grote steden een weldaad.

Opladen op openbare laadstations

Via een snellaadpunt kan de tractiebatterij in 30 minuten voor 80% worden opgeladen. In Europa zijn al meer dan 220.000 openbare laadpunten te vinden. Ook biedt Peugeot een aanbod voor openbaar opladen, via Free2Move. Dat is inclusief een laadpas die toegang geeft tot meer dan 220.000 laadstations in Europa. Via Connected Navigation kan de gebruiker het laadstation selecteren op basis van afstand, snelheid en prijs.

Thuis en op het werk opladen

Met behulp van de met de auto meegeleverde standaardkabel kan de Peugeot e-Partner via een normaal stopcontact worden opgeladen. Een wallbox biedt de mogelijkheid u uw Peugeot e-Partner veilig nog sneller op te laden: via een wallbox van 11 kW is hij binnen slechts 5 uur volledig opgeladen. We bieden daarvoor een all-inclusive “Easy” oplossing die het beste bij uw nieuwe Peugeot past: een slimme, 11kW 3-fase Wallbox met vaste kabel van 6 meter, een Wallbox management systeem via speciale app, installatie door een erkende installateur en transparante pakketprijzen zonder óf met graafwerk. Deze Wallbox wordt geproduceerd volgens specificaties van Peugeot engineers. Hiermee bent u dus verzekerd van de optimale en meest veilige combinatie tussen de Wallbox en uw elektrische Peugeot.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Tijdens ons keuze proces zijn wij perfect geholpen. Juiste aandacht en informatie voorziening en ruime mogelijkheden voor een proefrit. Zeer tevreden!

Bas - 2020-05-06 02:13
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review