Ontdek nu dePeugeot nieuwe e-2008 SUV

De nieuwe Peugeot e-2008 SUV: krachtig en onderscheidend

Ontdek de nieuwe compacte Peugeot e-2008 SUV en de voordelen van zijn elektrische aandrijflijn. Ervaar de verrassende sensaties van volledig elektrisch rijden en ontdek de talrijke voordelen van een nieuwe vorm van e-mobiliteit. Autorijden zonder uitstoot is mogelijk met de nieuwe elektrische 2008 SUV van Peugeot.  De 100% elektrische e-2008 SUV kenmerkt zich door een innovatief design, hoogwaardige technologieën en een minimale belasting van het milieu.

KRACHTIG EN ONDERSCHEIDEND DESIGN

De nieuwe Peugeot e-2008 SUV heeft hetzelfde krachtige, vloeiende en indrukwekkende design als de uitvoeringen met een verbrandingsmotor. Aan enkele specifieke en onderscheidende designelementen kunt u zien dat u met de elektrische uitvoering te maken hebt. De Peugeot e-2008 onderscheidt zich door zijn grille in kleur van de carrosserie met een dichroïsche Leeuw en een “e”-embleem. In het interieur is hij voorzien van een exclusieve alcantara® bekleding in de kleur Gris Gréval.


PERFECTIE TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Aan elk detail is met uiterste precisie en verfijning aandacht besteed, wat de auto een elegant en functioneel karakter geeft. De lichtsignatuur zorgt voor een modern en hightech uitstraling dankzij de full led-koplampen met drie klauwen en de voor het merk karakteristieke led-achterlichten.

VERBRANDINGSMOTOR

De Peugeot e-2008 SUV is ook verkrijgbaar met een verbrandingsmotor.

Nieuwe Peugeot 2008 SUV

Nieuwsgierig? De nieuwe Peugeot e-2008 SUV verwachten wij binnenkort in onze showrooms.

Wilt u op de hoogte worden gehouden over de laatste ontwikkelingen omtrent de nieuwe Peugeot e-2008 SUV? Laat uw gegevens achter en wij informeren u omtrent de laatste ontwikkelingen.

Houd mij op de hoogte!

Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Peugeot nieuwe e-2008 SUV downloads

Wilt u meer informatie over de nieuwe Peugeot e-2008 SUV? Loop eens bij ons binnen of stuur een mailtje naar verkoop.peugeot@janssenkerres.nl.

Foto- en videogalerij Ontdek de Peugeot nieuwe e-2008 SUV

Elektrische aandrijflijn

De elektromotor met een vermogen van 100 kW (136 pk) zorgt voor een directe respons op het gaspedaal dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel van 260 Nm, voor een soepele, dynamische en geruisloze rijervaring. De elektrische Peugeot-2008 is voorzien van een hoogspanningstractiebatterij met een grote capaciteit van 50 kWh die op ingenieuze wijze in het ontwerp is geïntegreerd, zodat de ruimte voor inzittenden en bagage volledig behouden is gebleven. Deze tractiebatterij maakt een actieradius van 310 km volgens de WLTP-cyclus mogelijk, zonder dat er tijdens het rijden ook maar een gram CO2 wordt uitgestoten. Gedurende 8 jaar of 160.000 km wordt een minimale laadcapaciteit van 70% van de tractiebatterij gegarandeerd.

Opladen

Om de actieradius (310 km volgens de WLTP-cyclus) van de nieuwe elektrische compacte SUV Peugeot e-2008 op peil te houden, zijn er verschillende mogelijkheden beschikbaar om hem thuis of via een openbaar laadpunt op te laden. Het is ook mogelijk om een begintijdstip voor het opladen te programmeren via het scherm van het Connect-navigatiesysteem of via de MyPeugeot® App op uw smartphone. Zo kunt u ook op elk gewenst moment het laden starten en de laadtoestand bekijken.

THUIS OPLADEN VIA EEN STOPCONTACT

Gebruik van een thuislader via een conventioneel stopcontact voor een volledige lading van de nieuwe Peugeot e-2008 SUV in 16 uur.

THUIS VERSNELD OPLADEN

Gebruik van een laadstation (Wall box of laadpaal), die voor een volledige lading in 5 uur en 15 minuten zorgt in geval van de driefase aansluiting (11 kW) of in 8 uur bij de éénfase aansluiting (7,4 kW).

OPLADEN VIA EEN OPENBAAR LAADPUNT

Dankzij de temperatuurregeling van de tractiebatterij zijn ook 100kW-laders geschikt voor het opladen van de nieuwe Peugeot e-2008 SUV. De tractiebatterij kan zo in slechts 30 minuten voor 80% worden opgeladen. Met onze laadpashebt u eenvoudig toegang tot een netwerk van meer dan 105.000 laadpunten in Europa.

Cockpit

De nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D biedt met het compacte stuurwiel, het 10 inch capacitieve HD-touchscreen en het te configureren 3D-instrumentenpaneel een intuïtieve ergonomie. Alle voor het rijden nuttige informatie is beschikbaar via het touchscreen. De belangrijkste informatie met betrekking tot het elektrisch rijden hebt u altijd in uw blikveld doordat deze in de vorm van een hologram wordt geprojecteerd op het 3D-instrumentenpaneel:

  • Rijmodus: Eco/Normal/Sport
  • Laadtoestand van de tractiebatterij
  • Grafische animatie in real time van de werking van de aandrijflijn

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Beste dealer,
Avec plaisir! De inruil van mijn vorige auto en de aankoop van de bedrijfswagen zijn prima verlopen. Goede begeleiding van het begin tot de aflevering. Wetende dat ik met vragen altijd geholpen wordt. Wederom heb ik voor Janssen Kerres Helmond gekozen omdat ik weet dat het een team is waar je altijd terecht kunt. Voor aankoop, maar ook voor het onderhoud. Top!

Les Goûts de France BV - 2018-06-02 08:05
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review