208 Acties

Profiteer van extra voordeel op de nieuwe 208.

BEKIJK ACTIES

208 proefrit

Plan een proefrit en ervaar de 208

PROEFRIT PLANNEN

Ontdek de nieuwePeugeot 208

De Nieuwe Peugeot 208: onweerstaanbaar.

De nieuwe Peugeot 208 laat met zijn onderscheidende en sportieve silhouet zijn jeugdige karakter zien. In het interieur valt onmiddellijk de volledig nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D op. Bovendien kunt u bij deze compacte stadsauto kiezen voor een benzine- of dieselmotor, of voor een volledig elektrische aandrijving.

Lees hier meer over de E-208 (elektrisch).

De nieuwe Peugeot 208 toont zijn sportieve karakter middels het lage silhouet, de lange motorkap en de sensuele welvingen. De felle en originele kleuren maken van de nieuwe 208 een opvallende verschijning. Het Black Diamond-dak, de glanzend zwarte spatschermverbreders en ruitveeglijsten, en de gepolijste velgen met inserts versterken het kenmerkende uiterlijk.

De 208 is gebouwd op het nieuwe modulaire CMP-/eCMP-platform zodat u de keuze hebt uit verschillende uitvoeringen met een benzinemotor, een dieselmotor of een elektrische aandrijflijn, zonder dat op enig punt concessies nodig zijn. Zo staan de onberispelijke wegligging, de grote wendbaarheid, het uitstekende geluidscomfort en thermische comfort en het lage gewicht borg voor een lage CO2-uitstoot en een sublieme rijervaring!

In de nieuwe compacte Peugeot 208 profiteert u van een groot aantal intelligente en veiligheidsverhogende hulpsystemen die u het leven vergemakkelijken. En met Peugeot Connected Services blijft u te allen tijde verbonden met uw Peugeot!

Nieuwsgierig? De nieuwe Peugeot 208 is te bewonderen in onze showrooms! Vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard ontvangen wij u graag in één van onze Peugeot-showrooms. Onze Verkoopadviseurs staan u graag te woord.

Nieuwe Peugeot 208

 

Ontvangt u graag een offerte? Vul dan het formulier in!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Peugeot 208 downloads

Wilt u meer informatie over de Peugeot 208? Bekijk de brochure en laat u verrassen door deze unieke Peugeot. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Foto- en videogalerij Ontdek de Peugeot 208

PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Ontdek in het interieur de nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D van de nieuwste generatie. Ervaar het wendbare en intuïtieve rijgedrag met het compacte stuurwiel met geïntegreerde toetsen en de voordelen van het personaliseerbare digitale 3D instrumentenpaneel, het grote 10 inch HD-touchscreen en de 7 op pianotoetsen lijkende toggle switches. U kunt de interieurambiance een persoonlijk tintje geven met behulp van de 8 kleuren* van de PolyAmbient-verlichting die het interieur een nog modernere uitstraling geven.

Technologie

In de nieuwe compacte Peugeot 208 profiteert u van een groot aantal intelligente en veiligheidsverhogende hulpsystemen die u het leven vergemakkelijken.

PEUGEOT DRIVE ASSIST 

– Een systeem dat de auto op de door de bestuurder bepaalde positie binnen de rijstrook houdt,
– Een systeem dat verkeersborden herkent,
– Een systeem dat de snelheid van de auto en de afstand tot de voorligger regelt.

ACTIVE SAFETY BRAKE (automatisch noodremsysteem)

Het systeem remt automatisch om een aanrijding te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken als het een dreigende aanrijding met een voorligger of een voetganger op dezelfde rijstrook detecteert. Dit systeem werkt tot een snelheid van 85 km/h.

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Het Active Lane Departure Warning System herkent doorgetrokken en onderbroken rijstrookmarkeringen en bermranden met een camera aan de bovenzijde van de voorruit en corrigeert de koers door een stuuractie voordat de rijstrookmarkering of bermrand onbedoeld (dus als de richtingaanwijzer niet is ingeschakeld) wordt overschreden. Het systeem werkt vanaf 65 km/h.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Erg prettig geholpen door Laurens Stoffels, alles goed en duidelijk geregeld.
Zeker aan te bevelen, bedankt Laurens

v Binsbergen - 2019-07-03 05:01
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review