Klantbeoordelingen

Sales

9.6

Totaal

9.9

Aftersales

10.4

Uw mening is belangrijk: schrijf zelf een review!

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u een review te plaatsen over uw ervaringen bij Janssen Kerres. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling of onze aftersales afdeling. Wij waarderen het als u ons een review geeft.

Wij horen graag van u!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wat zeggen andere klanten over ons?

10

Les Goûts de France BV - 2018-06-02 08:05

Aankoop bedrijfsauto Peugeot Partner

Beste dealer,
Avec plaisir! De inruil van mijn vorige auto en de aankoop van de bedrijfswagen zijn prima verlopen. Goede begeleiding van het begin tot de aflevering. Wetende dat ik met vragen altijd geholpen wordt. Wederom heb ik voor Janssen Kerres Helmond gekozen omdat ik weet dat het een team is waar je altijd terecht kunt. Voor aankoop, maar ook voor het onderhoud. Top!

10

Astrid - 2018-05-02 02:59

Alles zeer correct geregeld

6

Garenfeld - 2018-04-05 05:43

Slecht gevoel

Zeer slecht gevoel overgehouden bij aankoop auto bij Janssen Kerres Peugeot Helmomd.
Kreeg de indruk dat bij de verkoper, Maikel van der Steen, alleen het verkoopresultaat belangrijk was.
Toen ik aangaf er liever een dag over te willen denken werden allerlei argumenten naar voren gebracht om toch maat te tekenen.

10

Termini fmi - 2018-02-14 07:32

TOP SERVICE!

Alles in het werk gesteld om als klant tevreden de deur uit te laten gaan met een super mooie bus.

10

Gerben - 2017-12-06 07:58

Heel netjes behandeld en goede informatie gekregen. De aflevering was erg goed en geeft je best wel een beetje het gevoel dat ze het belangrijk vinden dat je tevreden bent.

10

Johan van Oers - 2017-10-31 02:20

Uitstekend

Van begin tot eind, keurige behandeling, uitstekende opvang en meer dan prima begeleiding door het traject.
Dit was mn eerste aankoop bij Janssen Kerres Helmond, maar de volgende gaat weer in Helmond gekocht worden

10

Léon Cleef - 2017-09-15 05:54

Prima geholpen!

Uitstekende offerte gekregen. Meteen zaken kunnen doen. Heel prettig contact met Maikel van der Steen. Kundig en correct.
Aflevering was een grote surprise: auto mocht in showroom önthuld”worden. Overigens ook complimenten aan het hele bedrijf: zeer goede service en heel erg prettig contact!

8

Hans Beeren - 2017-06-29 03:43

Proefrit peugeot 2008.

Bij deze wil ik hr. Maikel van der steen bedanken voor het correcte verkoop gesprek en overbrengen van zijn kennis.
Heb daarom ook gekozen voor de peugeot 2008 intens automaat.
Ook het persoonlijke smart phone filmpje heb ik zeer gewaardeerd.

10

Klein Onstenk - 2018-02-23 12:44

Terugverhuisd uit Frankrijk als echte Peugeot liefhebbers zijn we al weer zo’n vijf jaar via Janssen-Gerwen,nu klant in Nuenen bij
JanssenKerres.Het wordt tijd dat na aanschaf van een paar nieuwe Peugeots en de nodige service-beurten wij van ons laten horen.
Deze garage munt uit in klantvriendelijkheid,zij spelen in op de wensen van de klant.Dat geldt zowel voor de verkoopafdeling als de werkplaats.De aanschaf van een nieuwe Peugeot is bij hun een waar genoegen.Geen overbodig gemarchandeer.Wij hopen nog
lang van dit adres gebruik te kunnen maken.Met vr.gr. en tot ziens,Fam.Klein Onstenk.