Klantbeoordelingen

Sales

9.9

Totaal

9.6

Aftersales

9.2

Uw mening is belangrijk: schrijf zelf een review!

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u een review te plaatsen over uw ervaringen bij Janssen Kerres. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling of onze aftersales afdeling. Wij waarderen het als u ons een review geeft.

Wij horen graag van u!

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Wat zeggen andere klanten over ons?

20

Gerwim - 2020-02-10 08:23

Zeer goede service 👍🏻

10

Jaap de Ruijter - 2020-02-10 08:22

Win Win

Met de vorige Peugeot veel problemen gehad en ook veel miscommunicatie mede door persoonlijke fouten.
Uiteindelijk, na vele gesprekken om de lucht te klaren en harten te luchten, met de verkoper tot een voor beide partijen beste oplossing; een andere auto.
Dit alles verloopt op een prettige en ontspannen manier met wederzijds vertrouwen. En dat is wat nodig was en is bewerkstelligt.
Hopelijk voor een nog lange en goede verstandhouding.

10

Pieter van Asten - 2020-01-15 02:25

Aankoop 31-TDV-6

Goede begeleiding en goede en eerlijke informatie gekregen. Auto is pas erg kort in mijn bezit dus nog geen oordeel over de lange termijn ervaring.

10

Olano - 2019-11-21 04:04

Mijn Peugeot 108

Vanaf het moment dat ik informatie nodig had tot vandaag, ben ik erg tevreden met de service die ik heb ontvangen van de verkoop adviseur Laurens Stoffels. Hij heeft duidelijk en uitgebreid, de tijd genomen om mij alles over het leasen van een auto, te vertellen. Van A naar Z letterlijk. Dit zegt heel veel. Mede door deze super service heb ik direct mijn beslissing genomen. Dinsdag j.l. kon ik mijn nieuwe auto ophalen en het was een heel prettig moment. Ik mocht zelf de mantel eraf halen en Laurens heeft voor mij gefilmd. Te gek! Hierna heeft hij weer de tijd genomen om mij uitgebreid wegwijs te maken in mijn auto. Mijn auto werd door hem naar buiten gereden en ik kreeg er een present bij ook. TOP SERVICE! 100% aanbevolen. Hartelijk dank voor je geduld en je uitmuntende service Laurens. Klasse.

10

v Binsbergen - 2019-07-03 05:01

Laurens super bedankt

Erg prettig geholpen door Laurens Stoffels, alles goed en duidelijk geregeld.
Zeker aan te bevelen, bedankt Laurens

10

Nick Doomen - 2019-04-02 07:27

Goed bezig Laurens,

Super duidelijke en goede verkoop van Laurens Stoffels van mijn bedrijfsbus.

10

Teunissen - 2019-03-23 10:34

Geweldig geholpen door verkoper Laurens. Eerlijk en vriendelijk. Top! Voor ons een rede om bij Peugeot Helmond terug te gaan.

10

Peter C. - 2019-02-26 08:22

Zeer tevreden.

Goed en netjes geholpen door Maikel.
Het opleveren van de auto werd op een erg leuke manier gedaan.
Ook auto uitleg was correct en duidelijk.
Wij zijn zeer tevreden.

10

Wijnands - 2019-02-21 06:23

Ouderwets goede service

Samen met verkoper Laurens Stoffels hebben we een passende lease auto gevonden.
Een verkoper naar mijn hart die goed naar de wensen van de klant luistert en niet het duurste van het duurste wilt aansmeren.
Goede communicatie, staat altijd klaar en prima service. Dank en ga zo door

10

Les Goûts de France BV - 2018-06-02 08:05

Aankoop bedrijfsauto Peugeot Partner

Beste dealer,
Avec plaisir! De inruil van mijn vorige auto en de aankoop van de bedrijfswagen zijn prima verlopen. Goede begeleiding van het begin tot de aflevering. Wetende dat ik met vragen altijd geholpen wordt. Wederom heb ik voor Janssen Kerres Helmond gekozen omdat ik weet dat het een team is waar je altijd terecht kunt. Voor aankoop, maar ook voor het onderhoud. Top!

10

Astrid - 2018-05-02 02:59

Alles zeer correct geregeld

6

Garenfeld - 2018-04-05 05:43

Slecht gevoel

Zeer slecht gevoel overgehouden bij aankoop auto bij Janssen Kerres Peugeot Helmomd.
Kreeg de indruk dat bij de verkoper, Maikel van der Steen, alleen het verkoopresultaat belangrijk was.
Toen ik aangaf er liever een dag over te willen denken werden allerlei argumenten naar voren gebracht om toch maat te tekenen.

10

Termini fmi - 2018-02-14 07:32

TOP SERVICE!

Alles in het werk gesteld om als klant tevreden de deur uit te laten gaan met een super mooie bus.

10

Gerben - 2017-12-06 07:58

Heel netjes behandeld en goede informatie gekregen. De aflevering was erg goed en geeft je best wel een beetje het gevoel dat ze het belangrijk vinden dat je tevreden bent.

10

Johan van Oers - 2017-10-31 02:20

Uitstekend

Van begin tot eind, keurige behandeling, uitstekende opvang en meer dan prima begeleiding door het traject.
Dit was mn eerste aankoop bij Janssen Kerres Helmond, maar de volgende gaat weer in Helmond gekocht worden

10

Léon Cleef - 2017-09-15 05:54

Prima geholpen!

Uitstekende offerte gekregen. Meteen zaken kunnen doen. Heel prettig contact met Maikel van der Steen. Kundig en correct.
Aflevering was een grote surprise: auto mocht in showroom önthuld”worden. Overigens ook complimenten aan het hele bedrijf: zeer goede service en heel erg prettig contact!

8

Hans Beeren - 2017-06-29 03:43

Proefrit peugeot 2008.

Bij deze wil ik hr. Maikel van der steen bedanken voor het correcte verkoop gesprek en overbrengen van zijn kennis.
Heb daarom ook gekozen voor de peugeot 2008 intens automaat.
Ook het persoonlijke smart phone filmpje heb ik zeer gewaardeerd.

10

Lammers. - 2020-02-10 08:23

Aankoop nieuwe 108 Allure.

Ze zijn zeer tevreden over de nieuwe aankoop van onze 108 voor een zeer scherpe prijs . zeer nette verkopen en netje zaak.

8

Vuijk - 2020-01-15 02:25

Update navigatie en montage nieuwe voorbanden Peugeot 2008 GT-Line

Op 18 november j.l. is er een update navigatiesysteem uitgevoerd en zijn twee 4 seizoenenbanden gemonteerd. Bij aankomst 09.30 bij de receptie werd ik al geinformeerd dat de update wel eens lang kon gaan duren. Na een paar telefoontjes kon ik de auto uiteindelijk om omstreeks 16.30 ophalen. De nieuwe banden zijn keurig gemonteerd en bij de receptie verontschuldigde zij zich dat de update zolang geduurd had. Ik vraag mij heden ten dage af hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat een update de hele dag kan duren! Verder heb ik alleen maar complimenten naar de organisatie en het personeel. Met vriendelijke groet Fred Vuijk

10

Klein Onstenk - 2018-02-23 12:44

Terugverhuisd uit Frankrijk als echte Peugeot liefhebbers zijn we al weer zo’n vijf jaar via Janssen-Gerwen,nu klant in Nuenen bij
JanssenKerres.Het wordt tijd dat na aanschaf van een paar nieuwe Peugeots en de nodige service-beurten wij van ons laten horen.
Deze garage munt uit in klantvriendelijkheid,zij spelen in op de wensen van de klant.Dat geldt zowel voor de verkoopafdeling als de werkplaats.De aanschaf van een nieuwe Peugeot is bij hun een waar genoegen.Geen overbodig gemarchandeer.Wij hopen nog
lang van dit adres gebruik te kunnen maken.Met vr.gr. en tot ziens,Fam.Klein Onstenk.