De nieuwe Peugeot 3008 en 5008 Meld u nu aan voor een vrijblijvende proefrit aan huis!

Neem direct contact op met onze vestigingen

Plan online een proefrit aan huis

De nieuwste Peugeot modellen zijn er!

Ontdek de nieuwe Peugeot 3008..

De nieuwe 3008 heeft een strakker design, een stoerdere voorzijde en nog meer rijhulpsystemen die uw rit nóg veiliger maken! De nieuwe Peugeot 3008 past zich aan, aan de wereld om ons heen. Met nieuwe technologie, nieuwe looks en keuze uit verschillende motorisaties. Time to change.

Bekijk Peugeot 3008 Bekijk Peugeot 3008 Hybrid

 

..of gaat u voor de Peugeot 5008?

De nieuwe 5008 heeft ook een flinke upgrade gekregen: nieuw design, nieuwste Peugeot i-Cockpit en meer rijhulpsystemen. Stap in de nieuwe Peugeot 5008! Deze zeer riante 7-zitter biedt alles op het gebied van veiligheid en rijervaring!

Bekijk Peugeot 5008

 

Benieuwd naar deze nieuwe Peugeot modellen? Boek een vrijblijvende proefrit op afspraak aan huis in uw model naar keuze! Om u de mogelijkheid te bieden om veilig te kunnen proefrijden, vragen wij u om een afspraak te maken. Uiteraard werken wij volgens de huidige RIVM richtlijnen! Onze online Showroom is geopend: e-mailen, bellen, videobellen: alles kan!

 

Nieuwe Peugeot 3008 5008

Aanmelden - Proefrijden in de nieuwe Peugeot 3008 of 5008

  • Om u de mogelijkheid te bieden om veilig te kunnen proefrijden, vragen wij u om een voorkeur aan te geven. Wij zullen vervolgens contact opnemen om een tijdstip af te spreken.
    Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • I.v.m. de Corona richtlijnen vragen wij u een specifieke datum en tijd te kiezen voor de proefrit. De auto wordt uiteraard voor en na de proefrit ontsmet. Verder houden wij de maatregelen van het RIVM in acht.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.