Peugeot 208 Private Lease Van € 279,- voor € 259,- per maand

Peugeot 208 Private Lease Deal

Peugeot 208 Private Lease Deal

Private Lease Deal Peugeot 208!

Peugeot 208 Private Lease Deals! Profiteer nu nog van ons uitzonderlijk scherpe Private Lease tarief, alleen bij Janssen Kerres!

Met Peugeot Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering.

Lease nu een Peugeot 208  van € 279,- vanaf € 259,- per maand incl. GRATIS Private Lease Flex!

Allereerst valt natuurlijk het nieuwe uiterlijk van deze Peugeot op. Onweerstaanbaar toch? In het interieur valt onmiddellijk de volledig nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D op. De expressieve voorzijde van de nieuwe Peugeot 208 is voorzien van een royale verchroomde grille. De échte eye-catcher wat deze auto zo uniek maakt zijn de full-LED koplampen met klauwafdruk. Aan de achterzijde heeft de 208 twee typen spoilers: één om het verbruik te verbeteren en één om de wegligging te optimaliseren. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft de 208 een doorlopend panoramadak en een hoogwaardige bekleding met uiterst veel comfort.

Maak een afspraak!
Onze showrooms zijn geopend op afspraak! U kunt dus gewoon langskomen voor een proefrit in het door u gewenste model. Uiteraard staan wij ook online voor u klaar; bellen, e-mailen, offerte op afstand? Wij helpen u graag op weg!  Natuurlijk met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM!

Plan een afspraak

NIEUWSGIERIG?
Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms voor deze  exclusieve Private Lease Deal, alléén bij Janssen Kerres! Dé beste deal van Nederland.

Onze vestigingen Proefrit plannen Offerte aanvragen

 

Peugeot 208

Peugeot Private Lease Deal

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot 208 Private Lease Deal

Bekijk hier de actievoorwaarden.