Private Lease Peugeot 208 Tijdelijk vanaf €279,- per maand

Private Lease Offerte Peugeot 208

Private Lease Peugeot 208 vanaf €279,- per maand

Met onze Exclusieve Private Lease Deal least u de Peugeot 208 tegen het allerscherpste private lease tarief. Zo rijdt u al in een gloednieuwe Peugeot 208 vanaf € 279,- per maand! Dit betekent een korting van € 20 per maand! En alléén bij Janssen Kerres!

Met Private Lease rijdt u als particulier een nieuwe Peugeot tegen een vast maandbedrag zonder dat deze van u is.  Zo profiteert u van vele voordelen: er is geen sprake van onverwachte kosten, alle reguliere autokosten zijn inbegrepen en daarnaast is er geen aanbetaling nodig. U hoeft alleen nog zelf te tanken, uw voertuig te wassen en op te letten dat u geen boetes krijgt. Uw kunt er ook voor kiezen om uw auto thuis afgeleverd te krijgen. Peugeot Private Lease draagt het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat u bij ons veilig en verantwoord een auto kunt leasen.

De Peugeot 208: auto van het jaar 2020
De Peugeot 208 is uitgeroepen tot auto van het jaar 2020. Dat is natuurlijk niet voor niets! Deze compacte auto heeft een verleidelijk design. Daarnaast is deze auto vooruitstrevend in uitrusting met bijvoorbeeld een touchscreen, digitaal 3D-instrumentenpaneel en anderen nieuwe praktische functies.

Online staan wij voor u klaar!
Uiteraard staan wij ook online voor u klaar; bellen, e-mailen, videobellen, offerte op afstand? Wij helpen u graag op weg! U kunt een persoonlijk videogesprek aanvragen, zodat wij u ook op afstand kunnen informeren! En lukt het niet om naar ons te komen voor een proefrit of om uw nieuwe auto op te halen? Dan komen wij gewoon naar u! Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM!

NIEUWSGIERIG?
Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms voor deze Exclusieve Private Lease Deal, alléén bij Janssen Kerres! Dé beste deal van Nederland.

Vraag uw offerte aanVraag uw (video)gesprek aan

48 maanden 10.000 km per jaar. Actie geldig zolang voorraad strekt en is geldig op voorraadauto’s. *Voorwaarden.  

Private Lease Peugeot 208

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Peugeot Private Lease Deal Peugeot 208

Bekijk hier de actievoorwaarden.