Peugeot e-Rifter

Scroll verder

Peugeot e-RifterExtra voordeel tot € 1.000,-

Peugeot e-Rifter voordeel

Extra voordeel tot € 1.000,-

Ontvang tijdelijk extra veel voordeel op een Peugeot e-Rifter, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Peugeot-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

Proefrit plannenOfferte aanvragen Bekijk meer

Zeer ruime MPV

De nieuwe Peugeot e-Rifter is een elegante, maar toch robuuste MPV. Veelzijdigheid staat centraal, deze MPV past zich namelijk aan al uw wensen aan. Zo is hij leverbaar in twee lengtes en met 5 of 7 zitplaatsen. Een neerklapbare voorpassagiersstoel en een deelbare achterbank, of 3 individuele achterstoelen, een 3e zitrij met 2 individuele uitneembare stoelen aan u de keuze! Met een bagageruimte van 400 tot wel 775 liter kunt u alle kanten op. De achterruit is te openen, wat gemakkelijk toegang biedt tot uw bagage. De lage tildrempel en vlakke laadvloer vergemakkelijkt het in- en uitladen. Met de korte en hoog geplaatste motorkap en grote bodemvrijheid is de Rifter even geschikt voor de stad als voor outdoor-activiteiten.

De nieuwe Peugeot e-Rifter is voorzien van een volledig elektrische aandrijving met een elektromotor met een vermogen van 100 kW en een maximumkoppel van 260 Nm. Vanuit stilstand is het koppel meteen beschikbaar voor directe reacties op het gaspedaal. En dat zonder geluid, vibraties, geuren, CO2-emissie en zonder de noodzaak om te schakelen. Voor het creëren van een betere efficiency is de topsnelheid elektronisch begrensd. De prestaties in de POWER-modus zijn een topsnelheid 135 km/h en een acceleratie van 0 tot 100 km/h in 11,2 seconden.

* Bekijk de voorwaarden

Foto- en videogalerijOntdek de

  • peugeot rifter
  • Peugeot Rifter

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Alles zeer correct geregeld

Astrid - 2018-05-02 02:59
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review