Peugeot Private Lease Zorgeloos rijden in je nieuwe Peugeot voor een vast bedrag per maand

Scroll verder

Peugeot Private LeaseVast bedrag per maand vanaf € 219,-

Met de Peugeot Private Lease-deals rijdt u voordelig in een nieuwe Peugeot met een gunstig maandbedrag. Kiest u voor de 5 deurs Peugeot 108? Die rijdt u al vanaf € 219,- per maand. 

Zorgeloos rijden in je nieuwe Peugeot voor een vast bedrag per maand 

  • Peugeot 108 vanaf € 219,- per maand
  • Peugeot 208 vanaf € 289,- per maand
  • Peugeot 2008 SUV vanaf € 379,- per maand
  • Peugeot 308 vanaf € 419,- per maand
  • Peugeot 308 SW vanaf € 439,- per maand
  • Peugeot 3008 SUV vanaf € 479,- per maand
  • Peugeot 508 vanaf € 619,- per maand
  • Peugeot 5008 vanaf € 509,- per maand
  • Peugeot Ion vanaf € 299,- per maand
  • Peugeot Rifter vanaf € 489,- per maand

Peugeot Private Lease
Peugeot Private Lease houdt in dat u geen aanbetaling doet, zoals bij de koop van de auto, maar een vast maandbedrag betaalt. Voor dat vaste bedrag rijdt u een nieuwe auto. U maakt daarbij nooit onverwacht extra kosten. Private Lease is namelijk inclusief onderhoudskosten, wegenbelasting, verzekering en reparaties. Meer weten over deze vorm van privé leasen? Bekijk op de site de beschikbare Peugeot modellen, kies uw favoriete model en bereken uw maandbedrag. U heeft geen onverwachte kosten bij schade of onderhoud. Alleen de benzine betaalt u zelf. U hoeft geen aanbetaling te doen zoals bij de aankoop van een auto het geval is. Onderhoud en reparatie wordt gedaan bij een van de officiële Peugeot dealers. Peugeot Private Lease draagt het Keurmerk Private Lease. Dit betekent dat u bij ons veilig en verantwoord een auto kunt leasen.

Peugeot Private Lease - Bereken nu  Offerte aanvragen

Nieuwsgierig? 

Neem contact op met één van onze Peugeot-vestigingen. Onze Verkoopadviseurs geven u graag advies en maken een persoonlijke offerte. U bent van harte welkom.

Peugeot-vestigingen Peugeot Private Lease - Bereken nu

*Prijzen op basis van een contract van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. *Getoonde modellen wijken mogelijk af van je gekozen opties. Uitsluitend geldig bij Peugeot Private Lease.** 

Peugeot Private Lease

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Beste dealer,
Avec plaisir! De inruil van mijn vorige auto en de aankoop van de bedrijfswagen zijn prima verlopen. Goede begeleiding van het begin tot de aflevering. Wetende dat ik met vragen altijd geholpen wordt. Wederom heb ik voor Janssen Kerres Helmond gekozen omdat ik weet dat het een team is waar je altijd terecht kunt. Voor aankoop, maar ook voor het onderhoud. Top!

Les Goûts de France BV - 2018-06-02 08:05
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review