Peugeot Electric Days Laat de vonk overslaan

Scroll verder

Peugeot Electric DaysPeugeot Electric Days Kies voor elektrisch!

PEUGEOT ELECTRIC DAYS

LAAT DE VONK OVERSLAAN

Een nieuwe elektrische auto zoeken, is het leukste dat er is. Lezen, kijken, onderzoeken, vergelijken. En toch, het enige wat u nodig heeft, is een vonk die overslaat. Daarom nodigen we u graag uit voor de Peugeot Electric Days Verstand uit, gevoel aan. Laat u overtuigen door de elektrische auto’s van Peugeot.

PEUGEOT E-208 | Nu al vanaf € 429,- p.m.

 De 100% elektrische e-208 onderscheidt zich door zijn sportieve design en modern silhouet. Ervaar de rijbeleving van Peugeot en laat de vonk overslaan. Profiteer daarnaast tijdens de Peugeot Electric Days van een extra scherp Private Lease tarief. Ook als zakelijk rijder geniet u van veel voordeel!

 

Plan vrijblijvend uw proefrit

 

 

PEUGEOT E-2008 SUV | Nu al vanaf € 489,- p.m.

De krachtige en gestroomlijnde e-2008 SUV bied net dat beetje extra ruimte en de echte SUV-ervaring. Ervaar het zelf en laat de vonk overslaan. Ook als zakelijk rijder geniet u van veel voordeel!

 

Plan vrijblijvend uw proefrit

 


PEUGEOT 308 HYBRID | Nu al vanaf € 566,- p.m.

Nieuwe Peugeot 308De nieuwe Peugeot 308 straalt dynamiek uit vanuit elke hoek. De strakke lijnen met gedurfde proporties onderstrepen een krachtige persoonlijkheid.

 

Plan vrijblijvend uw proefrit

 

PEUGEOT 308 SW HYBRID | Nu al vanaf € 585,- p.m.

Nieuwe Peugeot 308SWZijn gedurfde proporties, expressieve stijl en strakke en aantrekkelijke design geven de nieuwe Peugeot 308 SW een sterke, onderscheidende persoonlijkheid.

 

Plan vrijblijvend uw proefrit

 

PEUGEOT 308 SUV HYBRID | Nu al vanaf € 571,- p.m.

Schakel moeiteloos tussen elektrisch en benzine met de krachtige 3008 SUV HYbrid: het beste van twee werelden.

 

Plan vrijblijvend uw proefrit

 

FINANCIAL LEASE

Bent u zelfstandig ondernemer, freelancer, ZZP-er of MKB-er? Maar kennis met het aanbod elektrische personenauto’s via Peugeot Financial lease. Tijdens de Electric Days profiteert u tevens van een scherp rentetarief bij deze zakelijke lease vorm. Geniet van de uitgebreide service en ervaar de voordelen van Financial Lease voor ondernemers! Neem contact met ons op voor advies!

BENT U EEN PROFESSIONAL?

Tijdens de Electric Days nodigen wij u uit om elektrisch rijden te ervaren. Laat u overtuigen door de elektrische bedrijfsauto’s van Peugeot!

Momenteel krijgt u veel terug voor uw inruiler. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) bij aankoop of lease van een nieuwe elektrische bedrijfsauto. De subsidie kan oplopen tot wel € 5.000.

* Bekijk de voorwaarden

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Ik heb bij Janssen Kerres mijn auto ingeruild en een andere aangekocht.
Het hele traject is uitstekend begeleid door Laurens Stoffels.
Zowel aankoopbedrag als inruilprijs waren zeer reëel en de afhandeling erg prettig.
Een compliment waard.

Ovezall - 2020-12-10 05:05
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review