Peugeot e-2008 SUV

Scroll verder

Peugeot e-2008 SUVExtra voordeel tot € 2.500,-

Nu al vanaf €34.430,-

Peugeot e-2008 voordeel t/m 31 maart 2021

Ontdek het Peugeot e-2008 voordeel bij Janssen Kerres. De e-2008 is een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch aangedreven.
De Peugeot e-2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukken zijn sportieve en vastberaden karakter.

Of Private Lease tijdelijk vanaf € 477,- p.m.

Volledig elektrisch

De nieuwe sensaties van 100% elektrisch autorijden:

  • Actieradius van 320 km (WLTP)
  • Soepel, schokvrij rijden, met minder trillingen
  • Een directe reactie op het stroompedaal dankzij het onmiddellijk beschikbare koppel van de elektromotor
  • Een geruisloze werking

Private Lease
Dat is zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand. Private Lease dekt onder andere: onderhoud, verzekering en Motorrijtuigenbelasting. U hoeft alleen nog maar te tanken!

Lees meer over Private Lease

Vraag naar al onze Peugeot e-2008-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Wij stellen alle modellen graag aan u voor! Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot e-2008. 

Offerte e-2008 SUV Proefrit e-2008 SUV

* Bekijk de voorwaarden

Peugeot e-2008 SUV

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende offerte gekregen. Meteen zaken kunnen doen. Heel prettig contact met Maikel van der Steen. Kundig en correct.
Aflevering was een grote surprise: auto mocht in showroom önthuld”worden. Overigens ook complimenten aan het hele bedrijf: zeer goede service en heel erg prettig contact!

Léon Cleef - 2017-09-15 05:54
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review