Peugeot e-2008 SUV Private Lease Van € 530,- voor € 357,- per maand

Peugeot e-2008 SUV Private Lease Deal

Peugeot e-2008 SUV Private Lease Deal

Private Lease Peugeot e-2008 SUV! Profiteer nu nog van ons uitzonderlijk scherpe Private Lease tarief, alleen bij Janssen Kerres!

Met Peugeot Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering.

Lease nu een elektrische Peugeot e-2008  van € 530,- voor slechts € 357,- per maand.

U least de Peugeot e-2008 al voor slechts € 357,- per maand, 60 maanden 5.000 KM per jaar. Liever een andere contractduur? Dat is natuurlijk mogelijk! Bekijk hieronder alle opties:

e-2008 Private Lease

De elektrische Peugeot e-2008 SUV

Ontdek de nieuwe Peugeot e-2008 SUV en de voordelen van zijn elektrische aandrijflijn. Elektrisch rijden heeft de toekomst! De e-2008 SUV rijdt geruisloos, soepel en schokvrij en door de onmiddellijk beschikbare koppel van de elektromotor reageert de auto direct op het stroompedaal waardoor u snel kunt accelereren. Daarnaast heeft de auto een actieradius van maar liefst 320 KM (WLTP). Aan boord ervaart u een optimale rijervaring met de Peugeot i-Cockpit 3D.  De elektrische auto’s van Peugeot bieden extra gebruiksgemak doordat ze op verschillende manieren kunnen worden opgeladen.

Lees meer over de Peugeot e-2008

NIEUWSGIERIG?
Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms voor deze  exclusieve Private Lease Deal, alléén bij Janssen Kerres! Dé beste deal van Nederland.

Onze vestigingen Proefrit plannen Offerte aanvragen

 

e-2008 SUV

Bekijk de voorwaarden

Peugeot Private Lease Deal

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot e-2008 SUV Private Lease Deal

Bekijk hier de actievoorwaarden.