Peugeot 508 Berline

Scroll verder

Peugeot 508Extra voordeel tot € 3.000,-

Nu al vanaf €34.900,-

Peugeot 508 voordeel t/m 28 februari 2021

Het elegante design wordt doorgezet in het interieur. De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed, zorgen voor een luxueuze ambiance. Dankzij hightech voorzieningen ligt het comfort- en veiligheidsniveau op een hoog niveau. De Peugeot 508 maakt gebruik van de nieuwste technologieën van het merk. Met zijn verfijnde onderstel, zijn strakke besturing, en uitgebalanceerde veercomfort dankzij de Active Suspension Control, vormt hij een verlengstuk van de vrijheid van de bestuurder en maakt hij rijden tot een beleving. De efficiency van de PureTech- en BlueHDi-motoren en de versnellingsbakken staat garant voor hoge prestaties en een lage CO2-uitstoot.

Dankzij een ingebouwde infraroodcamera aan de voorzijde van de auto, kunt u met ‘Night vision’ zien in het donker. Met name de aanwezigheid van dieren of mensen in het donker zijn zichtbaar in het head-up instrumentenpaneel. De auto is bovendien uitgerust met adaptieve cruise control met Stop & Go functie en met Lane Positioning Assist volgt de auto perfect de rijstrook precies zoals u dat wenst. Profiteer tijdelijk van extra voordeel tot € 3.000,- op de Peugeot 508!

 

Vraag naar al onze Peugeot 508-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Wij stellen alle modellen graag aan je voor! Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 508. 

 Onze vestigingen Offerte aanvragen Proefrit plannen

Bekijk de voorwaarden

Peugeot 508 Berline

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Heel netjes behandeld en goede informatie gekregen. De aflevering was erg goed en geeft je best wel een beetje het gevoel dat ze het belangrijk vinden dat je tevreden bent.

Gerben - 2017-12-06 07:58
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review