Peugeot 508 (SW) HYbrid

Scroll verder

Peugeot 508 (SW) HYbridInruilpremie tot € 3.000,-

Extra voordeel bij Janssen Kerres! U ontvangt nu een inruilpremie tot wel € 3.000,- op de nieuwe Peugeot 508 (SW) HYbrid! Kom langs in één van onze Peugeot-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat!

De PEUGEOT 508 HYbrid is verkrijgbaar als Berline en als SW met voorwielaandrijving en een gecombineerd vermogen van 225 pk. Laat u verleiden door deze nieuwe hybride, die zich onderscheidt met exclusieve details in het interieur en aan de buitenzijde.

Het expressieve front en de 19 inch velgen maken de 508 een elegante en atletische wagen. Het elegante design wordt doorgezet in het interieur. De gebruikte materialen en de zorg die aan de afwerking is besteed, zorgen voor een luxueuze ambiance. Dankzij hightech voorzieningen ligt het comfort- en veiligheidsniveau op een hoog niveau. Zo zijn de stoelen van de Peugeot 508 GT HYbrid standaard bekleed met een voor deze uitvoering exclusieve combinatie van alcantara® en kunstleder in de kleur Gris Gréval. Indien de auto in de volledig elektrische modus rijdt gaat achter de binnenspiegel een van buitenaf zichtbare blauwe led branden. Hierdoor is van buitenaf zichtbaar dat de auto volledig emissieloos rijdt. De HYbrid-badge op de achterzijde en de flanken geven op subtiele wijze aan dat de auto is voorzien van een plug-in hybride-aandrijflijn.

De plug-in hybride-aandrijflijn zorgt dankzij de elektrische modus voor een ca 40% lager brandstofverbruik dan een auto met alleen een benzinemotor.

Vraag naar al onze Peugeot 508 (SW) HYbrid-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Wij stellen alle modellen graag aan je voor! Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 508 (SW) HYbrid!

Offerte aanvragen Proefrit plannen

*Voorwaarden. 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Zeer slecht gevoel overgehouden bij aankoop auto bij Janssen Kerres Peugeot Helmomd.
Kreeg de indruk dat bij de verkoper, Maikel van der Steen, alleen het verkoopresultaat belangrijk was.
Toen ik aangaf er liever een dag over te willen denken werden allerlei argumenten naar voren gebracht om toch maat te tekenen.

Garenfeld - 2018-04-05 05:43
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review