Peugeot 5008 SUV

Scroll verder

Peugeot 5008 SUVExtra voordeel tot € 750,-

Nu al vanaf €37.980,-

Peugeot 5008 SUV voordeel

De Peugeot 5008 SUV is een imposante verschijning. In deze 7-persoons SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Het modulaire interieur is volledig naar eigen wens in te delen

De Peugeot 5008 SUV is een SUV die u uitnodigt om er op uit te gaan. De elegant gelijnde Peugeot 5008 SUV is een krachtige en geraffineerde hightech SUV die unieke rijsensaties en gebruiksmogelijkheden biedt.

Het imposante voorkomen wordt op stijlvolle wijze geaccentueerd door het sierlijke silhouet, het in Black Diamond uitgevoerde dak en de grille met verchroomde lamellen. In deze 7-persoons SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Zo kunt u in het luxueuze interieur genieten van het bijzondere licht van het panoramische schuif-/kanteldak. Neem plaats op de stoel met multipoint-massagefunctie, geef de sfeer in het interieur een persoonlijk tintje met de PEUGEOT i-Cockpit® Amplify en geniet van het Focal®-hifisysteem. Profiteer tijdelijk van extra voordeel tot € 750,- op de Peugeot 5008 SUV!

 

Vraag naar al onze Peugeot 5008-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Wij stellen alle modellen graag aan je voor! Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 5008. 

Offerte aanvragen Proefrit plannen Onze vestigingen

Bekijk de voorwaarden

Nieuwe peugeot 5008 SUV rijden

Foto- en videogalerijOntdek de Peugeot 5008 SUV

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Laurens Stoffels SUPERBEDANKT voor het helpen samenstellen van mijn nieuwe Peugeot 3008. We hebben hem nu drie weken en niets dan lof over deze FANTASTISCHE auto en de service van Janssen kerres helmond

Peter claassen - 2021-01-29 11:40
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review