Peugeot 5008 SUV Peugeot 5008 SUV: Ontdek en Beleef

Scroll verder

Peugeot 5008 SUV VoordeelVoordeel tot € 3.500,-

Nu al vanaf €35.030,-

Peugeot 5008 voordeel! De Peugeot 5008 SUV is een imposante verschijning. In deze 7-persoons SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Het modulaire interieur is volledig naar eigen wens in te delen

De Peugeot 5008 SUV is een SUV die u uitnodigt om er op uit te gaan. De elegant gelijnde Peugeot 5008 is een krachtige en geraffineerde hightech SUV die unieke rijsensaties en gebruiksmogelijkheden biedt.

Het imposante voorkomen wordt op stijlvolle wijze geaccentueerd door het sierlijke silhouet, het in Black Diamond uitgevoerde dak en de grille met verchroomde lamellen. In deze 7-persoons SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Zo kunt u in het luxueuze interieur genieten van het bijzondere licht van het panoramische schuif-/kanteldak. Neem plaats op de stoel met multipoint-massagefunctie, geef de sfeer in het interieur een persoonlijk tintje met de PEUGEOT i-Cockpit® Amplify en geniet van het Focal®-hifisysteem.

Peugeot 5008 Voordeel

Profiteer tijdelijk van extra voordeel tot € 3.500,- op de Peugeot 5008 SUV!

Vraag naar al onze Peugeot 5008-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Wij stellen alle modellen graag aan je voor! Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 5008. 

Offerte aanvragen Proefrit plannen Onze vestigingen

Peugeot 5008 SUV

*Voorwaarden. 

Foto- en videogalerijOntdek de Peugeot 5008 SUV

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Van begin tot eind, keurige behandeling, uitstekende opvang en meer dan prima begeleiding door het traject.
Dit was mn eerste aankoop bij Janssen Kerres Helmond, maar de volgende gaat weer in Helmond gekocht worden

Johan van Oers - 2017-10-31 02:20
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review