Peugeot 5008 SUV Peugeot 5008 SUV: Ontdek en Beleef

Scroll verder

Peugeot 5008 SUVExtra voordeel tot € 1.500,-

Peugeot 5008 SUV voordeel! De Peugeot 5008 SUV is een imposante verschijning. In deze 7-persoons SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Het modulaire interieur is volledig naar eigen wens in te delen

De Peugeot 5008 SUV is een SUV die u uitnodigt om er op uit te gaan. De elegant gelijnde Peugeot 5008 SUV is een krachtige en geraffineerde hightech SUV die unieke rijsensaties en gebruiksmogelijkheden biedt.

Het imposante voorkomen wordt op stijlvolle wijze geaccentueerd door het sierlijke silhouet, het in Black Diamond uitgevoerde dak en de grille met verchroomde lamellen. In deze 7-persoons SUV krijgt autorijden een nieuwe dimensie, of u nu alleen of met meerdere passagiers aan boord bent. Zo kunt u in het luxueuze interieur genieten van het bijzondere licht van het panoramische schuif-/kanteldak. Neem plaats op de stoel met multipoint-massagefunctie, geef de sfeer in het interieur een persoonlijk tintje met de PEUGEOT i-Cockpit® Amplify en geniet van het Focal®-hifisysteem.

Peugeot 5008 Voordeel

Profiteer tijdelijk van extra voordeel tot € 1.500,- op de Peugeot 5008 SUV!

Vraag naar al onze Peugeot 5008-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Wij stellen alle modellen graag aan je voor! Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 5008. 

Offerte aanvragen Proefrit plannen Onze vestigingen

Peugeot 5008 SUV

*Voorwaarden. 

Foto- en videogalerijOntdek de Peugeot 5008 SUV

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vanaf het moment dat ik informatie nodig had tot vandaag, ben ik erg tevreden met de service die ik heb ontvangen van de verkoop adviseur Laurens Stoffels. Hij heeft duidelijk en uitgebreid, de tijd genomen om mij alles over het leasen van een auto, te vertellen. Van A naar Z letterlijk. Dit zegt heel veel. Mede door deze super service heb ik direct mijn beslissing genomen. Dinsdag j.l. kon ik mijn nieuwe auto ophalen en het was een heel prettig moment. Ik mocht zelf de mantel eraf halen en Laurens heeft voor mij gefilmd. Te gek! Hierna heeft hij weer de tijd genomen om mij uitgebreid wegwijs te maken in mijn auto. Mijn auto werd door hem naar buiten gereden en ik kreeg er een present bij ook. TOP SERVICE! 100% aanbevolen. Hartelijk dank voor je geduld en je uitmuntende service Laurens. Klasse.

Olano - 2019-11-21 04:04
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review