Scroll verder

Nieuwe Peugeot 308 (SW)Extra inruilpremie tot € 2.000,-

Nu al vanaf €26.190,-

Nieuwe Peugeot 308 voordeel

Extra voordeel tot € 2.000,-

Ontvang tijdelijk extra veel voordeel op een Nieuwe Peugeot 308, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Peugeot-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

Proefrit plannen Offerte aanvragen  Bekijk meer

Geheel nieuw design

U zult direct onder de indruk zijn van het exclusieve design van de nieuwe Peugeot 308. Als eerste Peugeot in serieproductie is hij voorzien van het nieuwe Peugeot-schild, een tijdloos embleem. Hij valt op door zijn dynamische silhouet, de atletische strakke lijnen en de gewaagde proporties die hem een krachtige uitstraling geven:

  • De gespierde brede achterzijde waarbij de aerodynamische lijn duidelijk wordt geaccentueerd door de aflopende daklijn. hierdoor staat de auto breed en stevig op zijn wielen.
  • Een rank en vloeiend profiel dat zijn atletische lijnen accentueert.
  • de lange motorkap in combinatie met een grote rechtopstaande grille.

Ook verkrijgbaar als Plug-in Hybride

Ontdek een nieuwe vorm van rijplezier met de Plug-in Hybrid-aandrijflijnen van de nieuwe Peugeot 308. Verkrijgbaar als HYBRID 225 e-EAT8/voorwielaandrijving en HYBRID 180 e-EAT8/voorwielaandrijving. En met het accupakket van 12,4 kWh is goed voor een volledig elektrische actieradius van tot wel 60 km volgens WLTP-norm.

Kies voor Peugeot Private Lease

Met Peugeot Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen maar te tanken.

Private Lease actie

Peugeot 308 Voordeel

*Bekijk de voorwaarden

Foto- en videogalerijOntdek de

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Goede begeleiding en goede en eerlijke informatie gekregen. Auto is pas erg kort in mijn bezit dus nog geen oordeel over de lange termijn ervaring.

Pieter van Asten - 2020-01-15 02:25
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review