Scroll verder

Nieuwe Peugeot 308 (SW)Extra inruilpremie tot € 2.000,-

Nu al vanaf €26.190,-

Nieuwe Peugeot 308 voordeel

Extra voordeel tot € 2.000,-

Ontvang tijdelijk extra veel voordeel op een Nieuwe Peugeot 308, alleen bij Janssen Kerres! Kom langs in één van onze Peugeot-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

Proefrit plannen Offerte aanvragen  Bekijk meer

Geheel nieuw design

U zult direct onder de indruk zijn van het exclusieve design van de nieuwe Peugeot 308. Als eerste Peugeot in serieproductie is hij voorzien van het nieuwe Peugeot-schild, een tijdloos embleem. Hij valt op door zijn dynamische silhouet, de atletische strakke lijnen en de gewaagde proporties die hem een krachtige uitstraling geven:

  • De gespierde brede achterzijde waarbij de aerodynamische lijn duidelijk wordt geaccentueerd door de aflopende daklijn. hierdoor staat de auto breed en stevig op zijn wielen.
  • Een rank en vloeiend profiel dat zijn atletische lijnen accentueert.
  • de lange motorkap in combinatie met een grote rechtopstaande grille.

Ook verkrijgbaar als Plug-in Hybride

Ontdek een nieuwe vorm van rijplezier met de Plug-in Hybrid-aandrijflijnen van de nieuwe Peugeot 308. Verkrijgbaar als HYBRID 225 e-EAT8/voorwielaandrijving en HYBRID 180 e-EAT8/voorwielaandrijving. En met het accupakket van 12,4 kWh is goed voor een volledig elektrische actieradius van tot wel 60 km volgens WLTP-norm.

Kies voor Peugeot Private Lease

Met Peugeot Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering. U hoeft alleen maar te tanken.

Private Lease actie

Peugeot 308 Voordeel

*Bekijk de voorwaarden

Foto- en videogalerijOntdek de

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Erg prettig geholpen door Laurens Stoffels, alles goed en duidelijk geregeld.
Zeker aan te bevelen, bedankt Laurens

v Binsbergen - 2019-07-03 05:01
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review