Peugeot 308 SW Peugeot 308 SW: ongekende rijsensatie

Scroll verder

Peugeot 308 SWExtra voordeel tot wel € 4.000,-

Peugeot 308 SW Voordeel!

Met de ruime Peugeot 308 SW gezinsauto geniet u van elke rit. Ontdek een nieuwe visie op comfort. De Peugeot 308 SW heeft met zijn gestrekte en vloeiende lijnen een bijzonder uitnodigend karakter. 

In het interieur staat rijplezier centraal, met de PEUGEOT i-Cockpit® die zich kenmerkt door een compact stuurwiel, een head-up instrumentenpaneel en een capacitief 9,7 inch touchscreen. Een opstelling die de rijbeleving nog dynamischer en instinctiever maakt. Het optionele Denon hifisysteem en het Driver Sport Pack maken dit nog intenser.

Vraag naar al onze Peugeot 308 SW-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Wij stellen alle modellen graag aan je voor! Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 308 SW.

Offerte aanvragen Proefrit plannen Model informatie

Peugeot 308 SW *Voorwaarden. 

Foto- en videogalerijOntdek de Peugeot 308 SW

  • peugeot 308sw

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende offerte gekregen. Meteen zaken kunnen doen. Heel prettig contact met Maikel van der Steen. Kundig en correct.
Aflevering was een grote surprise: auto mocht in showroom önthuld”worden. Overigens ook complimenten aan het hele bedrijf: zeer goede service en heel erg prettig contact!

Léon Cleef - 2017-09-15 05:54
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review