Peugeot 3008 SUV Peugeot 3008 SUV: Ontdek en Beleef

Scroll verder

Peugeot 3008 SUVExtra voordeel tot € 3.500

Peugeot 3008 voordeel!

De PEUGEOT 3008 SUV onthult zijn kracht en karakter. Gedragen door een krachtig design, combineert hij robuustheid met elegantie. Stapt u in de Peugeot 3008 SUV, dan stapt u aan boord van een intuïtieve en technologische omgeving. U ondergaat een intensieve rijervaring.

Maak kennis met de Peugeot 3008 SUV en ervaar een hightech wereld waarin u geniet van nog intensere rijsensaties. Beleef de weg op een nieuwe manier met de nieuwe Peugeot PEUGEOT i-Cockpit®. De Peugeot 3008 SUV is voorzien van het digitale head-up instrumentenpaneel dat volledig naar uw smaak te configureren en personaliseren is. U kunt uw ogen op de weg gericht houden!

Laat u verleiden door de krachtige voorzijde van de Peugeot 3008 SUV, met zijn stoere verticale grille met facetten en scherp gelijnde katachtige full-LED koplampen. Ontdek de vloeiende en dynamische lijn met een kenmerkende verchroomde sierstrip op de voorschermen.

Peugeot 3008 Voordeel

Profiteer tijdelijk van extra voordeel tot € 3.500,- op de Peugeot 3008 SUV!

Vraag naar al onze Peugeot 3008-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Wij stellen alle modellen graag aan je voor! Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 3008. 

Offerte aanvragen Proefrit plannen Onze vestigingen

*Voorwaarden. 

Foto- en videogalerijOntdek de Peugeot 3008 SUV

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Heel netjes behandeld en goede informatie gekregen. De aflevering was erg goed en geeft je best wel een beetje het gevoel dat ze het belangrijk vinden dat je tevreden bent.

Gerben - 2017-12-06 07:58
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review