Peugeot 208

Scroll verder

Peugeot 208Extra voordeel tot € 2.500,-

Nu al vanaf €16.400,-

Peugeot 208 voordeel t/m 31 maart 2021

 

Peugeot 208, vol karakter en een prachtig design

De Peugeot 208 laat met zijn onderscheidende en sportieve silhouet zijn jeugdige karakter zien. In het interieur valt onmiddellijk de volledig nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D op. Bovendien kunt u bij deze sportieve auto kiezen voor een benzine- of dieselmotor, of voor een volledig elektrische aandrijving.

De 208 toont zijn sportieve karakter middels het lage silhouet, de lange motorkap en de sensuele welvingen. De felle en originele kleuren maken van de nieuwe 208 een opvallende verschijning. Het Black Diamond-dak, de glanzend zwarte spatschermverbreders en ruitveeglijsten, en de gepolijste velgen met inserts versterken het kenmerkende uiterlijk.

De 208 is gebouwd op het nieuwe modulaire CMP-/eCMP-platform zodat u de keuze hebt uit verschillende uitvoeringen met een benzinemotor, een dieselmotor of een elektrische aandrijflijn, zonder dat op enig punt concessies nodig zijn. Zo staan de onberispelijke wegligging, de grote wendbaarheid, het uitstekende geluidscomfort en thermische comfort en het lage gewicht borg voor een lage CO2-uitstoot en een sublieme rijervaring!

Vraag naar al onze Peugeot 208-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Profiteer van het Peugeot 208 voordeel! Wij stellen alle modellen graag aan je voor! Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar! 

Offerte aanvragen Proefrit plannen

*Bekijk de voorwaarden

Nieuwe Peugeot 208

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Laurens Stoffels SUPERBEDANKT voor het helpen samenstellen van mijn nieuwe Peugeot 3008. We hebben hem nu drie weken en niets dan lof over deze FANTASTISCHE auto en de service van Janssen kerres helmond

Peter claassen - 2021-01-29 11:40
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review