Peugeot 2008 SUV

Scroll verder

Peugeot 2008 SUVExtra voordeel tot € 1.000,-

Nu al vanaf €25.310,-

Peugeot 2008 voordeel

 

De nieuwe Peugeot 2008 SUV: krachtig en onderscheidend

Profiteer van Peugeot 2008 voordeel bij Janssen Kerres! Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch aangedreven.

De Peugeot 2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukken zijn sportieve en vastberaden karakter.

Elektrisch
De Peugeot 2008 SUV is ook verkrijgbaar in een volledige elektrische variant.

Private Lease
Dat is zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand. Private Lease dekt onder andere: onderhoud, verzekering en Motorrijtuigenbelasting. U hoeft alleen nog maar te tanken!

Lees meer over Private Lease

Vraag naar al onze Peugeot 2008-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Wij stellen alle modellen graag aan je voor! Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 2008. 

Offerte 2008 SUV Proefrit 2008 SUV

* Bekijk de voorwaarden

Peugeot 2008 voordeel

 

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Alles zeer correct geregeld

Astrid - 2018-05-02 02:59
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review