Peugeot 2008 SUV Private Lease Vanaf € 339,- per maand

Peugeot 2008 SUV Private Lease Deal

Peugeot 2008 SUV Private Lease Deal

Private Lease Peugeot 2008 SUV! Profiteer nu nog van ons uitzonderlijk scherpe Private Lease tarief, alleen bij Janssen Kerres!

Met Peugeot Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering.

Lease nu een elektrische Peugeot 2008  voor slechts € 339,- per maand incl. GRATIS Private Lease Flex!

U least de Peugeot 2008 al voor slechts € 339,- per maand, 60 maanden 10.000 KM per jaar. Liever een andere contractduur? Dat is natuurlijk mogelijk!

De 2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukken zijn sportieve en vastberaden karakter.

PERFECTIE TOT IN DE KLEINSTE DETAILS

Aan elk detail is met uiterste precisie en verfijning aandacht besteed, wat de auto een elegant en functioneel karakter geeft. De lichtsignatuur zorgt voor een modern en hightech uitstraling dankzij de full led-koplampen met drie klauwen en de voor het merk karakteristieke led-achterlichten.

Lees meer over de Peugeot 2008

Maak een afspraak!
Onze showrooms zijn geopend op afspraak! U kunt dus gewoon langskomen voor een proefrit in het door u gewenste model. Uiteraard staan wij ook online voor u klaar; bellen, e-mailen, offerte op afstand? Wij helpen u graag op weg!  Natuurlijk met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM!

Plan een afspraak

NIEUWSGIERIG?
Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms voor deze  exclusieve Private Lease Deal, alléén bij Janssen Kerres! Dé beste deal van Nederland.

Onze vestigingen Proefrit plannen Offerte aanvragen

Peugeot Private Lease Deal

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot 2008 SUV Private Lease Deal

Bekijk hier de actievoorwaarden.