Private Lease Peugeot 108 Alléén bij Janssen Kerres van € 251,- voor € 226,- per maand!

Peugeot 108 Private Lease Deal

Peugeot 108 Private Lease Deal

Peugeot 108 Private Lease Deals! Profiteer nu nog van ons uitzonderlijk scherpe Private Lease tarief, alleen bij Janssen Kerres!

Met Peugeot Private Lease profiteert u van een vast en volledig maandbedrag. Heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig? Of nieuwe banden? Dat is allemaal All-In net als wegenbelasting en allriskverzekering.

Lease nu een Peugeot 108  van € 251,- voor slechts € 226,- per maand!

De Peugeot 108  is een modieuze en chique stadsauto. Met zijn geraffineerde silhouet, dynamische lijnen en doordachte details trekt hij onmiddellijk de aandacht. Hij kan helemaal in uw eigen stijl worden uitgevoerd met acht kleuren, verschillende personalisatiethema’s, speciale series en verschillende ambiances voor het interieur. Met deze auto breekt een nieuw technologisch tijdperk voor de stadsauto aan, dankzij het grote 7 inch touchscreen dat in het midden van het dashboard is geplaatst. Het vormt de interface tussen u, de autoradio, de boordcomputer en de instellingen van de auto. U kunt met behulp van het touchscreen ook andere informatie weergeven die onderweg van pas komt en andere functies van de auto bedienen.

NIEUWSGIERIG?
Wij verwelkomen u graag in één van onze showrooms voor deze  exclusieve Private Lease Deal, alléén bij Janssen Kerres! Dé beste deal van Nederland.

Onze vestigingen Proefrit plannen Offerte aanvragen

Peugeot 108

Bekijk de voorwaarden

Peugeot Private Lease Deal

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Peugeot 108 Private Lease Deal

Bekijk hier de actievoorwaarden.