Peugeot 108 Peugeot 108, rijke uitrusting, sportieve uitstraling en uniek dankzij de bijzondere thema’s

Scroll verder

Peugeot 108 Voordeel108. Voordeel € 500

Nu al vanaf €12.890,-

Peugeot 108 voordeel! De Peugeot 108 is een compacte stadsauto met een rijke uitrusting en sportieve uitstraling. Uniek dankzij de bijzondere thema’s en interieurstijlen. En nu met extra voordeel!

De Peugeot 108 is een modieuze en chique stadsauto. Met zijn geraffineerde silhouet, dynamische lijnen en doordachte details trekt hij onmiddellijk de aandacht. Hij kan helemaal in uw eigen stijl worden uitgevoerd met acht kleuren, verschillende personalisatiethema’s, speciale series en verschillende ambiances voor het interieur. Met de Peugeot 108 breekt een nieuw technologisch tijdperk voor de stadsauto aan, dankzij het grote 7 inch touchscreen dat in het midden van het dashboard is geplaatst. Het vormt de interface tussen u, de autoradio, de boordcomputer en de instellingen van de auto. U kunt met behulp van het touchscreen ook andere informatie weergeven die onderweg van pas komt en andere functies van de auto bedienen.

Peugeot 108 Voordeel € 500
Profiteer tijdelijk van een extra verkooppremie tot € 500 op de Peugeot 108 bij Janssen Kerres. Kom langs bij Janssen Kerres voor een offerte op maat! De Peugeot Access is voorzien van onder andere ABS, ESP en Hill Start Assist. Daarnaast is de 108 uitgerust met o.a. een boordcomputer, hallogeen koplampen met Led accentverlichting, 2 ISOFIX bevestigingspunten op de achterbank en zwarte spiegelkappen en deurgrepen.

Private Lease
De Peugeot 108 is er ook voor een gunstig Private Lease bedrag. Lees hier meer. 

De nieuwe Peugeot 108. Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 108. Vraag naar al onze Peugeot 108-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Wij stellen ze graag aan u voor!

Onze vestigingen Proefrit plannen Offerte aanvragen

Peugeot 108

*Voorwaarden. 

Maak uw keuze

Proefrit, afspraak of terugbellen?

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Uitstekende offerte gekregen. Meteen zaken kunnen doen. Heel prettig contact met Maikel van der Steen. Kundig en correct.
Aflevering was een grote surprise: auto mocht in showroom önthuld”worden. Overigens ook complimenten aan het hele bedrijf: zeer goede service en heel erg prettig contact!

Léon Cleef - 2017-09-15 05:54
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review