Nieuwe Peugeot (e-)2008 SUV

Scroll verder

Nieuwe Peugeot (e-)2008 SUVInruilpremie tot € 1.000,-

Extra voordeel bij Janssen Kerres! U ontvangt nu een inruilpremie tot wel € 1000,- op de nieuwe Peugeot (e -)2008! Kom langs in één van onze Peugeot-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

De nieuwe Peugeot (e-)2008 SUV: krachtig en onderscheidend

Ontdek de nieuwe Peugeot 2008 SUV, een compacte en veelzijdige SUV met een inspirerend design die een sublieme rijervaring biedt dankzij de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® 3D, hoogwaardige technologieën en krachtige en efficiënte aandrijflijnen, naar keuze met een verbrandingsmotor of elektrisch aangedreven.

De Peugeot 2008 SUV heeft een stoer en imposant voorkomen met vloeiende lijnen, waarmee hij efficiency en beheerste kracht tentoonspreidt. De expressieve voorzijde, de horizontaal geplaatste motorkap en de grote bodemvrijheid geven hem samen met de strakke lijnen en atletische vormen een heel eigen dynamiek. Aan de achterzijde versterken de spoiler, het glanzend zwarte sierpaneel en de verchroomde uitlaatsierstukken zijn sportieve en vastberaden karakter.

Elektrisch
De Peugeot 2008 SUV is ook verkrijgbaar in een volledige elektrische variant.

Vraag naar al onze Peugeot (e-)2008-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Wij stellen alle modellen graag aan je voor! Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot (e-)208. 

Offerte 2008 SUV Proefrit 2008 SUV Offerte e-2008 SUV Proefrit e-2008 SUV

Peugeot 2008 SUV

Voorwaarden.

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Zeer slecht gevoel overgehouden bij aankoop auto bij Janssen Kerres Peugeot Helmomd.
Kreeg de indruk dat bij de verkoper, Maikel van der Steen, alleen het verkoopresultaat belangrijk was.
Toen ik aangaf er liever een dag over te willen denken werden allerlei argumenten naar voren gebracht om toch maat te tekenen.

Garenfeld - 2018-04-05 05:43
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review