Nieuwe Peugeot 208

Scroll verder

Nieuwe Peugeot 208Inruilpremie tot € 1.000,-

Nu al vanaf €17.980,-

Extra voordeel bij Janssen Kerres! U ontvangt nu een inruilpremie tot wel € 1000,- op de nieuwe Peugeot 208! Kom langs in één van onze Peugeot-showrooms en wij maken het beste voorstel voor u op maat! 

De nieuwe Peugeot 208 laat met zijn onderscheidende en sportieve silhouet zijn jeugdige karakter zien. In het interieur valt onmiddellijk de volledig nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D op. Bovendien kunt u bij deze sportieve auto kiezen voor een benzine- of dieselmotor, of voor een volledig elektrische aandrijving.

Peugeot 208, vol karakter en een prachtig design

De nieuwe Peugeot 208 toont zijn sportieve karakter middels het lage silhouet, de lange motorkap en de sensuele welvingen. De felle en originele kleuren maken van de nieuwe 208 een opvallende verschijning. Het Black Diamond-dak, de glanzend zwarte spatschermverbreders en ruitveeglijsten, en de gepolijste velgen met inserts versterken het kenmerkende uiterlijk.

De 208 is gebouwd op het nieuwe modulaire CMP-/eCMP-platform zodat u de keuze hebt uit verschillende uitvoeringen met een benzinemotor, een dieselmotor of een elektrische aandrijflijn, zonder dat op enig punt concessies nodig zijn. Zo staan de onberispelijke wegligging, de grote wendbaarheid, het uitstekende geluidscomfort en thermische comfort en het lage gewicht borg voor een lage CO2-uitstoot en een sublieme rijervaring!

Vraag naar al onze Peugeot 208-actiemodellen en de voorwaarden bij onze Verkoopadviseurs. Wij stellen alle modellen graag aan je voor! Nieuwsgierig? Plan een proefrit en ervaar de Peugeot 208. 

Offerte aanvragen Proefrit plannen

Nieuwe Peugeot 208

Voorwaarden.

 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Heel netjes behandeld en goede informatie gekregen. De aflevering was erg goed en geeft je best wel een beetje het gevoel dat ze het belangrijk vinden dat je tevreden bent.

Gerben - 2017-12-06 07:58
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review