Time to 308

Meld u aan voor een exclusieve proefrit op locatie!

TIME TO 308

Het is tijd voor ongeëvenaard rijplezier met een uniek karakter. Dit is namelijk niet zomaar de nieuwe Peugeot, dit is hét nieuwe Peugeot. De nieuwe generatie 308 brengt ruimte, comfort en design samen in een unieke beleving.

Laat u verleiden door het exclusieve karakter en de dynamische uitstraling van de nieuwe 308. Geniet van elk moment dankzij innovatieve en hoogwaardige technologieën van de innovatie Peugeot i-Cockpit. De volgende generatie 308 brengt ruimte, comfort en design compromisloos samen in een tijdloos icoon. En dat kunt u nu ervaren bij ons in de showroom.

U kunt alle kanten op met de nieuwe Peugeot 308. De 308 is leverbaar met Euro 6-motoren van de nieuwste generatie met een lage CO2-uitstoot. Allemaal voorzien van een Start & stop-systeem. Waaronder driecilinder benzinemotoren en viercilinder dieselmotor. Ontdek een nieuwe vorm van rijplezier met de Plug-in Hybrid-aandrijflijnen van de nieuwe Peugeot 308. Verkrijgbaar als HYBRID 225 e-EAT8/voorwielaandrijving en HYBRID 180 e-EAT8/voorwielaandrijving. En met het accupakket van 12,4 kWh is goed voor een volledig elektrische actieradius van tot wel 60 km volgens WLTP-norm.

Ontdek de 308

NIEUWSGIERIG?

Wij staan u graag te woord! Bellen, e-mailen, videobellen: alles is mogelijk! Lees hier alles over onze bereikbaarheid en coronamaatregelen!

Veilig proefrijden

Nieuwe Peugeot 308

Aanmelden - Maak kennis met de nieuwe Peugeot 308!

  • Wij houden alle maatregelen van het RIVM in acht, wij zullen contact met u opnemen om een afspraak te plannen.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.