Peugeot Bedrijfswagens

Scroll verder

Peugeot Bedrijfswagens

PEUGEOT BEDRIJFSWAGENS

Financial Lease met aantrekkelijke rentepercentages

Peugeot bedrijfswagens. Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: u stelt uw eigen bedrijfswagen samen waarvan u economisch eigenaar bent. Hiermee heeft u recht op terugvordering van de BTW en het onderhoud regelt u gewoon zelf. U least nu tegen een verrassend laag tarief!

 

Financial Lease Peugeot bedrijfswagen

 • Voor een Nieuwe Partner, Expert en Boxer uit voorraad gelden aantrekkelijke rentepercentages op de financiering bij een looptijd van 12 tot 60 maanden.
 • Weten waar u aan toe bent: Rentes worden vooraf vastgesteld, u betaalt een vast bedrag per maand gedurende de gehele looptijd. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.
 • Slottermijn: Voeg een slottermijn aan Financial Lease toe voor extra lage maandlasten. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen.

 

Vraag een offerte aan

Natuurlijk beantwoorden onze verkoopadviseurs graag uw vragen en kunnen zij een maatwerk offerte voor u opstellen. Neem contact met ons op en vraag een offerte aan! Uiteraard ontvangen wij u graag in een van onze Peugeot-showrooms. U kunt dan meteen een uitgebreide proefrit maken in uw gewenste Peugeot.

Bekijk elektrische bedrijfswagens Bedrijfswageninrichting

Peugeot Bedrijfswagens  Peugeot Bedrijfswagens Peugeot Bedrijfswagens

Peugeot Partner

 • Laadvermogen tot wel 1000 kg
 • Plaatse voor twee Europallets (1,20 x 0,80 m)
 • Comfort om goed te kunnen werken

Peugeot Partner Offerte Partner aanvragen

Peugeot Expert

 • Laadvermogen tot ruim 1500 kg
 • Laadvolume van 4,5 tot 6,6 m3
 • Leverbaar in 3 lengtes, waaronder een unieke Compact-uitvoering met een lengte van slechts 4,61 m
 • Slechts 1,90 m hoog, dus geschikt voor parkeergarages

Peugeot Expert Offerte Expert aanvragen

Peugeot Boxer

 • Bijzonder lage exploitatiekosten
 • Laadvolume van 8 tot 17 m3
 • Breed gamma aan mogelijkheden

Peugeot Boxer Offerte Boxer aanvragen

Nieuwsgierig?

Op al uw vragen met betrekking tot lease vormen, investeringsaftrek, afschrijving etc. geven onze specialisten u vakkundig antwoord. Zo betaalt uw investering zich nog sneller terug. Laat u adviseren en overtuigen van de toegevoegde waarde van een Peugeot Bedrijfswagen. Kom langs of stuur een e-mail naar fleetsales@janssenkerres.nl. Graag tot ziens!

*Vraag naar de exacte voorwaarden.

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Vanaf het moment dat ik informatie nodig had tot vandaag, ben ik erg tevreden met de service die ik heb ontvangen van de verkoop adviseur Laurens Stoffels. Hij heeft duidelijk en uitgebreid, de tijd genomen om mij alles over het leasen van een auto, te vertellen. Van A naar Z letterlijk. Dit zegt heel veel. Mede door deze super service heb ik direct mijn beslissing genomen. Dinsdag j.l. kon ik mijn nieuwe auto ophalen en het was een heel prettig moment. Ik mocht zelf de mantel eraf halen en Laurens heeft voor mij gefilmd. Te gek! Hierna heeft hij weer de tijd genomen om mij uitgebreid wegwijs te maken in mijn auto. Mijn auto werd door hem naar buiten gereden en ik kreeg er een present bij ook. TOP SERVICE! 100% aanbevolen. Hartelijk dank voor je geduld en je uitmuntende service Laurens. Klasse.

Olano - 2019-11-21 04:04
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review