ELECTRIC DAYS

Scroll verder

ELECTRIC DAYS t/m 30 januari

HAPPY NEW ELECTRIC DAYS

DAT IS PAS EEN GOED VOORNEMEN

Wij wensen u namens Peugeot een gelukkig, gezond & voordelig nieuwjaar toe. Dit zijn niet alleen maar woorden, maar ook daden! Want wanneer u tijdens de Electric Days kiest voor Peugeot, profiteert u volledig van ons voordelige aanbod.

Onze Electric Days zouden niet compleet zijn zonder onze elektrische modellen. Ontdek de e-208, ons antwoord op uw uitdagingen die u in het nieuwe jaar te wachten staan. En de e-2008, voor net dat beetje extra ruimte en een echte SUV-ervaring, zodat u straks weer met de hele familie op pad kan.

ONTDEK DE E-208 ONTDEK DE E-2008

OVERHEID SUBSIDIE

Tijd om nog even te schakelen, want alleen deze maand kunt u nog gebruik maken van de subsidie! Zo ontvangt u bij aanschaf van een nieuwe, elektrische Peugeot € 3.350 van het aankoopbedrag retour. Liever private lease? In dat geval krijgt u tot €69 op het maandbedrag retour*.

SUBSIDIE INFO

 

VLIJMSCHERP PRIVATE LEASE AANBOD

Natuurlijk blijft het daar niet bij. Tijdens de Peugeot Electric Days profiteert u ook van ons vlijmscherpe private lease aanbod. Zo rijdt u al weg met de e-208 vanaf € 349 per maand. Daarnaast leaset u de e-2008 vanaf € 399 per maand.

BEKIJK PRIVATE LEASE AANBOD

 

BOEK EEN PROEFRIT

Natuurlijk kunt u contact opnemen om ‘m direct te bestellen, maar we organiseren ook nog steeds proefritten aan huis of op ons terrein. Zo kunt u op ieder moment dat het u uitkomt, zelf het plezier van elektrisch rijden ervaren. Verstand uit, gevoel aan.

OFFERTE AANVRAGEN PROEFRIT AANVRAGEN

 

* U ontvangt gedurende 48 maanden €69,- subsidie. Als klant dient u zelf de subsidie aan te vragen. Peugeot Private Lease staat niet garant voor goedkeuring van de subsidie. Meer informatie over de subsidie vindt u op: https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sepp/subsidie-aanvragen/lease-nieuw

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

zeer, zeer goed ! bedankt !!!

Proskurna - 2021-01-29 08:27
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review