0% Financial Lease Bedrijfswagens

Scroll verder

0% Financial Lease BedrijfswagensFinancial Lease 0% rente

Slim ondernemen begint met de Peugeot Bedrijfswagens. Nu 0% Financial Lease
Als ondernemer bent u gewend de zaken zelf in de hand te hebben, ook als het om uw bedrijfsauto gaat. Daarom bieden wij Financial Lease aan: u least de auto, maar zorgt zelf voor het onderhoud en beheer. Tegen een verrassend laag tarief, dus erg interessant. En tijdelijk wordt het aanschaffen van een nieuwe Peugeot bedrijfswagen nog interessanter. Want bij aankoop van een nieuwe Peugeot Expert of Boxer profiteert u van 0% rente bij een looptijd tot en met 36 maanden! De nieuwe Peugeot Partner least u zelfs 5 jaar tegen 0% rente!

Financial Lease tarief van 0%
Tijdelijk wordt het aanschaffen van een nieuwe Peugeot bedrijfswagen nog interessanter. Want bij aankoop van een nieuwe Peugeot Partner, Expert of Boxer profiteert u van 0% rente! Slimme ondernemers slaan nu toe. Pluspunten:

  • 0% rente op de financiering: bij een looptijd tot 60 maanden voor de Peugeot Partner
  • 0% rente op de financiering: bij een looptijd tot 36 maanden voor de Peugeot Expert of Boxer
  • Weten waar u aan toe bent: Rentes worden vooraf vastgesteld, u betaalt een vast bedrag per maand gedurende de gehele looptijd. Zo weet u vooraf exact waar u aan toe bent.
  • Slottermijn: Voeg een slottermijn aan Financial Lease toe voor extra lage maandlasten. U hoeft dan niet het volledige kredietbedrag af te lossen.

Meer informatie over de Peugeot Bedrijfswagens. Kijk op:

Peugeot Partner Peugeot Boxer Peugeot Expert

Nieuwsgierig?
Op al uw vragen met betrekking tot lease vormen, investeringsaftrek, afschrijving etc. geven onze specialisten u vakkundig antwoord. Zo betaalt uw investering zich nog sneller terug. Laat u adviseren en overtuigen van de toegevoegde waarde van een Peugeot Bedrijfswagen onder het genot van een hapje en een drankje. Kom langs of stuur een e-mail naar fleetsales@janssenkerres.nl. Graag tot ziens!

 

*Vraag naar de exacte voorwaarden. 

Wat zeggen anderen over JanssenKerres

Reviews

Alles zeer correct geregeld

Astrid - 2018-05-02 02:59
Bekijk reviews

Review schrijven

Uw mening is belangrijk voor ons, daarom vragen wij u om zelf een review te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om een review te schrijven voor onze sales afdeling, aftersales afdeling of lease afdeling.

Wij horen graag van u!

Schrijf een review