Janssen Kerres

Over ons

Janssen Kerres, een hecht familiebedrijf

Over ons Directie Janssen Kerres
Directie Janssen Kerres

Over ons

Janssen Kerres is, sinds de jaren 60, een vooruitstrevend familiebedrijf waar gemotiveerde en gedreven medewerkers dagelijks bezig zijn om klanten te voorzien in zorgeloze mobiliteit.  Ons verzorgingsgebied strekt van Zuid-Limburg tot en met Oost-Brabant dus er is altijd een Janssen Kerres vestiging bij jou in de buurt! Janssen Kerres Automotive heeft 300 medewerkers en 13 sales- en servicelocaties verdeeld over de merken Renault, Dacia, Kia, Nissan, Citroën, Peugeot, Carver en Ligier. In 2024 komt daar nog X-Bus bij. Daarnaast voeren wij in Waalre en Venlo de Profile formule en in Roermond CarProf en Checkstar. Wij blijven ons dienstenpakket uitbreiden, zodat wij altijd de meest uitgebreide oplossingen met betrekking tot mobiliteit, kunnen bieden.

In de tijdlijn hieronder kun je precies zien hoe ons bedrijf tot stand is gekomen. Sinds de jaren 60 van de vorige eeuw is Janssen Kerres al actief in Limburg en Brabant. Onze liefde voor de Automotive branche heeft ervoor gezorgd dat wij heden ten dagen nog steeds onze merken en diensten blijven uitbreiden om zo mee te bewegen met deze constant veranderende markt. Met een schat aan ervaring kunnen wij jou altijd optimaal adviseren.

Wij staan voor je klaar

Altijd dichtbij

Van Zuid-Limburg tot Oost-Brabant: er is altijd een Janssen Kerres vestiging bij jou in de buurt! Wij willen ons onderscheiden in kwaliteit, klantvriendelijkheid en optimale merkbeleving. Wij blijven investeren in de ontwikkeling van onze mensen zodat wij altijd de nieuwste technieken en oplossingen kunnen bieden. One-stop shopping staat bij ons hoog in het vaandel, waardoor de klant bij Janssen Kerres altijd centraal staat!

Jouw mobiliteitspartner

Als vertegenwoordiger van 8 topmerken kunnen wij te allen tijde voldoen aan jouw mobiliteitsbehoefte. Of het nu gaat om de aanschaf of lease van een nieuwe personen- of bedrijfswagen, de aankoop van een betrouwbare occasion, het afsluiten van een autoverzekering of financiering, of het uitvoeren van onderhoud of schadeherstel: bij Janssen Kerres ben je zeker aan het juiste adres. Wij helpen je graag op weg en staan voor je klaar!