Onderhoudsbeurt

Onderhoudsbeurt oor klein en groot, jong en oud

Wij kennen jouw auto als geen ander

Onderhoudsbeurt nodig voor jouw auto? Het leven zit vol verrassingen, maar over sommige dingen heb je liever zekerheid. Onderhoud aan jouw auto uitgevoerd door een expert voor een transparante prijs. Met onze heldere All-in prijzen weet je precies waar je aan toe bent! Samen met de adviseurs bij Janssen Kerres bepaal je welke onderhoudsbeurt het best past bij jouw rijgedrag en auto. Maatwerk dus!

De voordelen van onderhoud bij Janssen Kerres:

  • Up-to-date technische kennis van alle automerken
  • Breed servicepakket met aandacht voor de langere termijn
  • Transparante All-in prijzen
  • Onderhoud op Maat. De onderhoudsbeurt die past bij jou en jouw rijgedrag
Onderhoudsbeurt Janssen Kerres

Voor jong en oud

Of jouw auto nou nieuw is of al wat ouder: wij bieden onderhoud voor elk merk en model. Onze technici zijn getraind om aan alle merken en modellen te werken, ongeacht de leeftijd van de auto. Ook bieden wij jou de keus: merkonderdelen of universele onderdelen. Jij bepaalt!

Ook voor camperonderhoud

Als dealer van zes mooie automerken zijn de werkplaatsen van Janssen Kerres ook volledig ingericht voor camperonderhoud! De meeste campers zijn namelijk gebouwd door de automerken die wij vertegenwoordigen, waardoor wij alle technieken en materialen in huis hebben. En hierdoor zijn wij óók voor jouw camper dé specialist op het gebied van onderhoud en reparatie!

Camperonderhoud Janssen Kerres

Op zoek naar onderhoud voor één van onze merken?