Jouw Occasions dealer in Heerlen

Janssen Kerres Occasions Heerlen

Openingstijden bekijken

APK of onderhoud?

Plan direct je werkplaatsafspraak

Neem contact op

Heb je een vraag over één van onze modellen of een occasion? Of kunnen wij jou helpen met bijvoorbeeld onderhoud of reparatie van jouw auto? Laat dan je gegevens achter. Vervolgens komen wij snel bij je terug!

Natuurlijk kun je ook langskomen in onze vestiging! Als vertegenwoordiger van 6 topmerken en 14 vestigingen kunnen wij te allen tijde aan jouw vraag voldoen. Wanneer deze vraag nu gaat over een personenauto, bedrijfswagen of een occasion. Bij Janssen Kerres ben je namelijk aan het juiste adres. Daarnaast kun je bij ons niet alleen terecht voor het uitvoeren van onderhoud. Maar ook repareren wij in geval van schade. Onze missie is namelijk om op excellente wijze te voorzien in zorgeloze mobiliteit. De klant staat daarom bij Janssen Kerres altijd centraal.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe kunnen we jou het beste bereiken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw mening is belangrijk!

Fijn dat je onze showroom of werkplaats hebt bezocht. Allereerst hopen we dat we je goed hebben kunnen helpen. Kunnen we iets doen om je in de toekomst nog beter van dienst te zijn of ben je toch helemaal tevreden? In beide gevallen horen we graag van je omdat wij graag blijven verbeteren. Deel daarom hier jouw mening over ons!

Onze openingstijden

Showroom

Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur

Werkplaats

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag gesloten

Wil jij deel uitmaken van Janssen Kerres Occasions Heerlen?