Doe de Nissan Vakantiecheck!

Deel deze pagina

Beleef het avontuur met uw Nissan! Van een ritje in eigen land tot een uitgebreide tour door Europa. Niets is mooier dan er in uw Nissan op uit te trekken samen met vrienden of gezin. U beleeft dit avontuur maximaal met een Nissan die in topconditie is. Laat uw Nissan dan ook controleren bij Janssen Kerres. Gratis check, zomerbanden en een kans om een ​​reis te winnen..

Beleef deze zomer ten volle met uw Nissan. Niets is mooier dan nieuwe plekken te ontdekken in eigen land of een roadtrip te maken met het gezin. Kom dan eerst langs bij de NISSAN-dealer voor de Vakantiecheck zodat u met een gerust hart een lange, zomerse trip kunt maken. Tijdens de actieperiode kost dit slechts € 19,95 en voor NISSAN+Card houders is dit zelfs gratis! Indien er uit de check blijkt dat er reparaties nodig zijn, ontvangt u op deze onderdelen 10% korting.

Speel en win een reis naar Curaçao
Trek erop uit en kom tot rust onder de zon van Curaçao. Nissan biedt u de kans om er even tussenuit te gaan. Speel snel het spel en win een trip naar Curaçao. Zo wordt uw zomer helemaal perfect!

Speel mee & Win!

Maak eenvoudig een afspraak
Wilt u meer informatie over de Nissan Vakantiecheck? Neem contact op met één van onze Nissan-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Nissan-vestigingen Online Werkplaatsplanner

 

*De aanbiedingen zijn geldig in de periode van 1 juni t/m 31 juli 2019 en uitsluitend geldig bij de erkende Nissan-servicepunten. De aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en de geldige kortingen zijn niet cumuleerbaar en worden tevens niet uitgekeerd in contanten. Vraag uw Nissan-dealer naar de volledige actievoorwaarden. Alle rechten voorbehouden.

  • Uw dakkoffer vanaf € 226,-. Ontdek hier alle Nissan accessoires. 

    Nissan Accessoires

  • Het uitbreiden van de standaard Nissan garantie van 3 jaar/100.000 kilometer voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren.

    Nissan Garantie