Nissan Wintercheck

Deel deze pagina

Nissan Wintercheck

Is uw Nissan al klaar voor de winter? Wij checken ‘m graag voor u! De winter komt er weer aan en dus ook de winterse omstandigheden. Uw veiligheid en die van uw passagiers staat voorop. Kom daarom voor 31 januari 2021 naar Janssen Kerres een Winterinspectie waarbij uw Nissan, door onze technici op de meest cruciale onderdelen wordt gecontroleerd.

De Nissan Wintercheck kost normaliter € 19,95. Voor Nissan +Cardhouders is de check altijd gratis.  

Online Werkplaatsplanner

Nissan Protection Packs

Tijdens de wintermaanden bieden wij de gehele linie van Protection Packs aan tegen een hele aantrekkelijke prijs! Bescherm uw Nissan o.a. met verlichte instaplijsten, een rubberen kofferbakmat of een beschermplaat voor de bovenbumper. Vraag uw Service Adviseur naar de mogelijkheden!

Maak eenvoudig een afspraak 
Wilt u meer informatie over de Nissan Wintercheck? Neem contact op met één van onze Nissan-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Nissan-vestigingen Online Werkplaatsplanner

* De aanbiedingen zijn geldig in de periode t/m 31 januari 2021 en uitsluitend geldig bij erkende Nissan-servicepunten in Nederland. Vraag uw Nissan-dealer naar de volledige actievoorwaarden. Alle rechten voorbehouden aan Nissan-Nederland.

Nissan Wintercheck