Nissan Lenteacties

Deel deze pagina

Is uw Nissan helemaal klaar voor de lente? Geniet van frisse lucht in uw Nissan! Kom langs voor een controle. Maak t/m 30 april een afspraak bij Janssen Kerres en vertrouw op de expertise van onze specialisten. Profiteer van diverse lente-aanbiedingen!

AIRCO CHECK EN AIRCO REINIGING GECOMBINEERD VOOR € 39,99
Laat de airco van uw Nissan nu nakijken en reinigen. Het reinigingsmiddel zal worden opgenomen in de ventillatiekanalen van uw aircosysteem en zorgt ervoor dat nare geurtjes zullen verdwijnen.

TOT 30% KORTING OP UW ZOMER BANDEN
De winterbanden zullen weer verwisseld moeten worden voor de zomerbanden, maar zorgen uw zomerbanden nog wel voor voldoende grip en veiligheid?

FIETSENDRAGER VOOR € 269
De lente staat voor ons klaar en één van de activteiten die we dan het liefste doen, is erop uit gaan met de fiets. Deze nieuwe fietsendrager maakt het mogelijk uw fietsen overal mee naar toe te nemen.

TOT 15% OP EEN SET NIEUWE VLOERMATTEN
Maak eenvoudig De vloermatten in uw Nissan hebben het tijdens het winterseizoen flink te verduren. Veel vuil en water worden via de schoenen opgenomen in de vloermatten. Nu 15% korting op nieuwe vloermatten voor uw Nissan.

TOT 20% KORTING OP EEN SET NIEUWE WISSERBLADEN
Het winterseizoen is de dukste tijd van het jaar voor de ruitenwissers op uw Nissan. Om een duidelijk en helder zicht te geven tijdens de lente, bieden wij al onze ruitenwisserbladen aan met een korting tot 20%.

Wilt u meer informatie over de Nissan lenteactie? Neem contact op met één van onze Nissan-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Nissan-vestigingenOnline Werkplaatsplanner