Nissan Economy Onderhoud

Deel deze pagina

Nissan Economy Onderhoud is het label voor reparatie en vervangingswerkzaamheden aan Nissans ouder dan vijf jaar. Het betreft een alternatief voor de originele Nissan onderdelen. Is uw auto ouder dan vijf jaar dan heeft u de keuze uit:

Originele Nissan-onderdelen: altijd scherp geprijsd
Een origineel Nissan-onderdeel is speciaal afgestemd op uw auto en conform het hoge eisenpakket dat door Nissan gesteld wordt aan de kwaliteit en duurzaamheid.

Nissan Economy parts: gemiddeld 25% goedkoper dan origineel 
Alternatieven onderdelen met een kwaliteit die is afgestemd op de leeftijd van uw auto en het gebruik dat u ervan maakt.

Speciaal voor Nissan modellen ouder dan vijf jaar: Onderhoud op Maat

Onderhoud op Maat is een onderscheidend programma van Nissan. Dit programma nodigt u uit om uw auto regelmatig te laten controleren en uw veiligheid te garanderen. Goed om te weten: aan dit onderhoud hangt een bescheiden prijskaartje.

Welk onderhoud past bij u?

Samen met de service-adviseurs van Janssen Kerres bepaalt u welk onderhoud het beste past bij uw rijgedrag en uw Nissan. Daarbij houden we rekening met uw gebruik van de auto én hanteren we scherpe prijzen. Met Onderhoud op Maat geeft uw service-adviseur u persoonlijk advies: maatwerk dat ook direct terug te vinden is in de prijs!

Olieverversbeurt 

Een Olieverversbeurt is essentieel om ervoor te zorgen dat de motor topprestaties blijft leveren. De volgende handelingen voeren we in deze beurt uit: het vervangen van olie en -filter, het controleren van de verlichting en banden en het bijvullen van vloeistoffen. Deze beurt is voldoende voor uw auto wanneer u weinig kilometers per jaar rijdt.

Budgetbeurt 

De Budgetbeurt is een uitbreiding op de Nissan Olieverversbeurt. Naast de werkzaamheden die we uitvoeren bij de Olieverversbeurt gaan we bij deze beurt nog verder in op de veiligheid. Zo controleren we bij de Budgetbeurt ook de vitale onderdelen zoals de uitlaat, accu, schokdempers en remmen. Ook stellen we de lampen bij indien nodig.

Nissan Onderhoudsbeurt

Naast de werkzaamheden die plaatsvinden tijdens de Budgetbeurt controleren we bij de Nissan Onderhoudsbeurt ook de volgende punten: stuurbekrachtiging, koppeling, aandrijfriemen, koelsysteem, versnellingsbak, voor- en achterwielophanging, brandstoftank, handremkabels, aandrijfassen, stuurinrichting, brandstofleidingen, carrosserie en chassis. Ook checken we de elektronica om mogelijke defecten te signaleren en voorkomen. De monteur maakt tenslotte een proefrit om er zeker van te zijn dat uw auto 100% veilig is. Goed om te weten: met een Nissan Onderhoudsbeurt is de APK-keuring helemaal gratis.*

Kortom geen detail wordt aan het toeval overgelaten. Wanneer uw Nissan APK gekeurd moet worden, dan is deze keuring in combinatie met een Nissan Onderhoudsbeurt zelfs helemaal gratis*.

Maak eenvoudig een afspraak 
Wilt u meer informatie over Economy Onderhoud? Neem contact op met één van onze Nissan vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Nissan-vestigingen Online Werkplaatsplanner

 

*excl dieselroetmeting (indien nodig) en de verplichte RDW Afmeldkosten