Gratis airco check

Deel deze pagina

Is uw Nissan helemaal klaar voor de lente? Geniet van frisse lucht in uw Nissan! Kom langs voor een controle. Maak een afspraak bij Janssen Kerres en vertrouw op de expertise van onze specialisten. Profiteer van diverse aanbiedingen! Klaar voor actie? 

GRATIS AIRCO CHECK T/M 24 MAART*
Een goedwerkende airco zorgt niet alleen voor frisse lucht, maar verhoogt ook uw veiligheid. Het snel ontwasemen van de voorruit en het fris houden van de bestuurder komt de veiligheid van u, uw passagiers en uw medeweggebruikers ten goede. Laat ‘m dus controleren bij Janssen Kerres!

  • Visuele controle van het systeem, inclusief condensor
  • Controle van de uitstroomtemperatuur
  • Controle op geurtjes (algen)

ANTI-ALLERGIE POLLENFILTERS
In onze moderne samenleving zijn allergieën helaas sterk in de opmars. Hooikoorts is daarbij de meest voorkomende vorm. Recente studies tonen ook aan dat de rijvaardigheid en dus ook de veiligheid hierdoor sterk in het gedrang komen. De Anti-allergie pollenfilter is voor de meeste mensen dan ook de perfecte oplossing. Niet minder dan 96% van alle allergenen wordt immers door de Anti-allergie pollenfilter uit de wagen gefilterd. Vanaf € 49!  Ga dus snel naar Janssen Kerres en zorg dat u dit filter in uw auto heeft, want het seizoen begint dit jaar al vroeg!

TOT 30% KORTING OP ZOMERBANDEN
Zorg dat u elk seizoen met de juiste banden rijdt. Het profiel van een winterband is anders dan die van een zomerband. Met hogere temperaturen is uw remweg een stuk korter als u met zomerbanden rijdt. Laat uw autobanden daarom altijd ruim voor het nieuwe seizoen omwisselen. Voor optimale veiligheid tijdens de zomermaanden gebruiken wij uitsluitend zomerbanden van topmerken. Kosten zijn inclusief BTW, balanceren en montage. Wielbouten en milieuheffing zijn niet inbegrepen. Vraag uw service-adviseur naar de voorwaarden en mogelijkheden voor úw Nissan.

LENTEPROMOTIES
Lentekriebels en zin in een uitstap? Met deze dakkoffer bent u gerust dat alles mee op weg kan wat u nodig heeft! Uw dakkoffer nu vanaf € 226!

Bekijk meer

Maak eenvoudig een afspraak
Wilt u meer informatie over de Nissan Airocheck? Neem contact op met één van onze Nissan-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Nissan-vestigingen Online Werkplaatsplanner

*Tot 30 april met uitzondering van 11/3-23/3: € 19,95. Altijd gratis voor NISSAN+ CARDHOUDERS De aanbiedingen zijn geldig in de periode van 1 maart 2019 t/m 30 april 2019 en uitsluitend geldig bij erkende Nissan-servicepunten in Nederland. De aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en de geldige kortingen zijn niet cumuleerbaar en worden tevens niet uitgekeerd in contanten. Vraag uw Nissan-dealer naar de volledige actievoorwaarden. Alle rechten voorbehouden aan Nissan-Nederland.