Nissan Wintercheck

Is uw Nissan al klaar voor de winter? Wij checken ‘m graag voor u! Laat uw Nissan controleren bij Janssen Kerres voor slechts € 9,95,- óf gratis. De winter komt er weer aan en dus ook de winterse omstandigheden. Uw veiligheid en die van uw passagiers staat voorop. Kom daarom t/m 31 januari 2019 naar de Nissan-dealer voor een Winterinspectie waarbij uw Nissan, door onze technici, voor slechts € 9,95 óf gratis op de meest cruciale onderdelen wordt gecontroleerd.

Nissan E-check 9,95 óf gratis 
In de winterperiode is een optimale conditie van uw Nissan zeer belangrijk. Kom daarom snel langs bij de Nissan-dealer voor een Wintercheck. Tijdens deze check worden de meest cruciale onderdelen van uw Nissan gecontroleerd. In de periode van 24 november 2018 t/m 31 januari 2019 kost deze check € 9,95. Van 26 november t/m 30 november is deze zelfs gratis! Bent u Nissan+ Card houder? Dan is deze check gratis voor u gedurende de gehele campagneperiode.

Online Werkplaatsplanner

Winterbanden tot 30% korting
Winterbanden bieden vanaf 7 graden Celsius en daaronder meer grip dan zomerbanden. Niet alleen op sneeuw, maar ook op een nat wegdek. Omdat een nat wegdek in Nederland ook veelvuldig voor komt, zijn winterbanden niet alleen nuttig tijdens uw reis naar de wintersport. Ze bieden u veiligheid tijdens het gehele winterseizoen. Voor optimale veiligheid tijdens de wintermaanden gebruiken wij uitsluitend winterbanden van topmerken. De winterbandensets zijn speciaal samengesteld voor uw model en bestaan uit een set van 4 originele stalen of lichtmetalen velgen voorzien van 4 winterbanden. Kosten zijn inclusief BTW, balanceren en montage. Wielbouten en milieuheffing zijn niet inbegrepen. Profiteer nu van korting tot 30%.

Nissan Winterbanden

Nissan Europese pechhulp
Elke NISSAN heeft standaard 3 jaar gratis pechhulp door heel Europa. Als u ook na het einde van de Nissan fabrieksgarantie of de verlengde garantie uw onderhoud door Nissan laat verzorgen,  profiteert u gedurende de volgende 12 maanden of tot het volgende geplande onderhoud automatisch van gratis Nissan Assistance. Een veilig gevoel tijdens uw reis richting de wintersport!

Nissan Assistance

Nissan Accessoires
Gaat u op wintersportvakantie? Zorg dan altijd voor een goede voorbereiding vooraf. Denk aan extra bagageruimte voor de ski’s en/of snowboards en naast de juiste banden, heeft u ook de juiste sneeuwkettingen nodig in de juiste maat. Ook voor deze artikelen bent u bij uw Nissan-dealer Janssen Kerres aan het juiste adres.

Ontdek Nissan Accessoires

Maak eenvoudig een afspraak 
Wilt u meer informatie over de Nissan Wintercheck? Neem contact op met één van onze Nissan-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Nissan-vestigingen Online Werkplaatsplanner

* De aanbiedingen zijn geldig in de periode van 24 november 2018 t/m 31 januari 2019 en uitsluitend geldig bij erkende Nissan-servicepunten in Nederland. De aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en de geldige kortingen zijn niet cumuleerbaar en worden tevens niet uitgekeerd in contanten. Vraag uw Nissan-dealer naar de volledige actievoorwaarden. Alle rechten voorbehouden aan Nissan-Nederland.