Nissan Verlengde Garantie

Nissan biedt voor de meeste Nissan modellen een standaard fabrieksgarantie van 3 jaar of 100.000 km (indien dit eerder is). We beschermen uw voertuig verder met 3 jaar lakgarantie en 12 jaar garantie tegen corrosieperforatie – beide voor een onbeperkt aantal kilometers.

Daarnaast hebben alle originele onderdelen en accessoires 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers), afhankelijk van het soort product. Hierdoor is het gemakkelijker dan ooit om uw Nissan zo goed als nieuw te houden. Er zijn enkele uitzonderingen op de bovenstaande voorwaarden. Raadpleeg uw individuele Nissan garantieboekje en de Nissan onderhoudsdocumentatie die samen met uw voertuig werden geleverd.

NISSAN VERLENGDE GARANTIE
Het uitbreiden van de standaard Nissan garantie van 3 jaar/100.000 kilometer voor een langere periode of meer kilometers geeft u de tijd om maximaal van uw Nissan te profiteren.

TOTALE TRANSPARANTIE
De verlengde garantie van Nissan geeft u gemoedsrust na afloop van de fabrieksgarantie. Hiermee kunt u uzelf en uw auto beschermen tegenonvoorziene mechanische of elektrische storingskosten. De algemene voorwaarden van Nissan zijn van toepassing, afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van het voertuig.

Nissan Care Geselecteerde garantie wordt beheerd door Car Care Plan Limited onderschreven door Motors Insurance Company Limited (geregistreerd op Jubilee House, 5 Mid Point Business Park, Thornbury, West Yorkshire, BD3 7AG) en wordt geautoriseerd en gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority.

FLEXIBILITEIT
De uitgebreide voertuiggarantie wordt geleverd in een groot aantal combinaties van tijd en kilometerstanden. U kunt het contract voor de Nissan verlengde garantie afsluiten op elk gewenst moment vóór het einde van de standaard fabrieksgarantie. Bovendien kunt u desgewenst ook aan een bestaande verlengde garantie nog tijd/kilometers toevoegen.

KWALITEIT
Als u de verlengde garantie van Nissan kiest, bent u ervan verzekerd dat in geval van reparatie alleen echte onderdelen van Nissan gebruikt zullen worden, en dat speciaal door Nissan opgeleide technici uw auto de zorg zullen geven die hij verdient.

TOEGEVOEGDE WAARDE
Het Nissan contract is gekoppeld aan het voertuig, dus het is overdraagbaar. Als u besluit om uw Nissan te verkopen, zal de volgende gelukkige eigenaar van dezelfde gemoedsrust kunnen profiteren.

GEMOEDSRUST
Bij pech of ongeval profiteert u van 24/7 Nissan Assistance, die beschikbaar is in 40 Europese landen.

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over de Nissan Verlengde Garantie? Neem contact op met één van onze Nissan-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Nissan-vestigingen Online Werkplaatsplanner