Nissan Onderhoudscontract

Het Nissan Onderhoudscontract is een gepland onderhoud dat bestaat uit alle periodieke technische werkzaamheden en voertuigcontroles, zoals voorgeschreven door Nissan. Met een Nissan onderhoudscontract krijgt uw Nissan het voorgeschreven onderhoud en bespaart u op lange termijn geld. U heeft de keus uit looptijden van 3 tot 5 jaar. Het onderhoudscontract geeft u rust en de zekerheid van het beste onderhoud voor uw Nissan. Met originele onderdelen en uitgevoerd door officieel door Nissan opgeleide technici. Ook het Nissan onderhoudscontract is gedurende de looptijd overdraagbaar op een nieuwe eigenaar.

TOTALE TRANSPARANTIE
Een vaste prijs, zodat u vanaf het begin al weet hoeveel het onderhoud van uw voertuig zal kosten.

BESCHERM UW INVESTERING
Een voertuig dat goed is onderhouden door bekwame technici van Nissan heeft een hogere restwaarde.

TOEGEVOEGDE WAARDE
Het Nissan contract is gekoppeld aan het voertuig, dus het is overdraagbaar. Als u besluit om uw Nissan te verkopen, zal de volgende gelukkige eigenaar profiteren van dezelfde gemoedrust.

GEMOEDSRUST
Bij autopech of ongeval profiteert u van 24/7 Nissan Assistance, die beschikbaar is in meer dan 40 Europese landen.

ONDERHOUD 
Alle technici van Nissan worden specifiek opgeleid om u het best mogelijke onderhoud aan te bieden. Ze gebruiken waar mogelijk originele Nissan-onderdelen, die zijn ontworpen voor de specifieke behoeften van Nissan bestuurders en hun voertuigen. Dit zijn onderdelen met dezelfde specificaties als oorspronkelijk gemonteerd in de fabriek waar de auto is geproduceerd. Indien u uitsluitend originele Nissan-onderdelen wenst, gelieve uw Nissan-dealer hierover te informeren.

Vergeet ook niet dat wanneer u het onderhoud bij Nissan laat uitvoeren, u tot aan het volgende geplande onderhoud van gratis Nissan Pechverhelping kunt profiteren, zelfs na afloop van de garantieperiode.

Voor al het onderhoud en reparaties die zijn uitgevoerd door Nissan-dealers met gebruik van originele Nissan onderdelen geldt 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers) op alle originele onderdelen, accessoires en uurloon, afhankelijk van het soort product.

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over de Nissan Onderhoudscontract? Neem contact op met één van onze Nissan-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Nissan-vestigingen Online Werkplaatsplanner