Nissan Onderhoud en Service

Elke nieuwe auto is volop uitgerust met de modernste technieken. Het spreekt voor zich dat hiervoor de juiste technische kennis en apparatuur voor nodig is. De monteurs van Janssen Kerres zijn zeer specialistisch opgeleid door de fabrikant en beschikken over de juiste kennis van uw auto. Voor onderhoud aan uw auto is natuurlijk alleen het beste goed genoeg!

Onderhoud en service
Bij Janssen Kerres wordt uw auto professioneel onderhouden met uitsluitend originele onderdelen. De onderhoudswerkzaamheden bieden wij u aan met duidelijke en scherpe prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wij garanderen u:

  • Het gebruik van originele onderdelen
  • Veiligheids, kwaliteits- en comfortniveau
  • Goed en professioneel onderhoud
  • Specifieke gereedschappen en juiste uitrusting
  • Mobiliteitsoplossingen naargelang de duur van de werkzaamheden
  • Vakkundig opgeleide monteurs

Zorgeloze mobiliteit
Janssen Kerres staat voor zorgeloze mobiliteit. Is uw auto bij ons in de werkplaats, dan kunt u altijd gebruik maken van vervangend vervoer ad € 28 per dag.

Wenst u geen gebruik te maken van ons vervangend vervoer, dan hebben wij voor u ook de mogelijkheid van een gratis leenfiets of kunt u gebruik maken van onze gratis brengservice waarbij wij u naar huis of naar uw werk rijden als u uw auto bij ons heeft gebracht.

Online werkplaatsplanning
Om u het gemak te geven van snel en gemakkelijk een afspraak maken kunt u onze online werkplaatsplanning gebruiken. U geeft dan zelf aan welke dag en tijdstip u het beste uitkomt en welke mobiliteitsoplossing bij u past. Heeft u verder nog vragen, kunt u uiteraard te allen tijde contact met ons opnemen.

Meer informatie? 
Wilt u meer informatie over de Nissan Onderhoud en Service? Neem contact op met één van onze Nissan-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Nissan-vestigingen Online Werkplaatsplanner