NISSAN NOW

Nissan Now

Meld u aan bij Nissan NOW

Nissan NOW is uw persoonlijke omgeving. Het is speciaal voor u ontworpen om het maximale uit uw Nissan te halen. Het garandeert een unieke ervaring, met buitengewone klantenservice en advies over het eenvoudig gebruik en onderhoud van uw Nissan. Daarnaast biedt het ook speciale aanbiedingen en exclusieve toegang tot boeiende evenementen. Profiteer van innovatieve functionaliteiten en krijg antwoord op al uw vragen via een van onze contactpunten.

Registreer of meld u aan voor Nissan NOW

 

OPENEN VANUIT ELK APPARAAT
Uw persoonlijke omgeving is beschikbaar via een app voor uw desktop of mobiele apparaten, beschikbaar in de iTunes en de Android app stores.

 

UW NISSAN BEHEREN
U kunt via het platform uw Nissan(s) beheren en alle gerelateerde informatie bekijken, zoals offertes en online geplande onderhoudsbeurten, beheer van verbonden diensten, navigatie-updates en nog veel meer.

 

WORD BELOOND
Wij vinden dat u als Nissan-eigenaar beloond moet worden. Daarom geven we u de kans om u aan te melden voor exclusieve toegang tot allerlei geweldige evenementen, VIP-ervaringen en diensten.

 

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Nissan NOW? Neem contact op met één van onze Nissan-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Nissan-vestigingen Online Werkplaatsplanner

*Bekijk de voorwaarden

 

nissan now janssen kerres