Nissan Klantbelofte

ONZE BELOFTE, OVERAL, ALTIJD, VOOR WAT DAN OOK
Onze beloftes aan u hebben geen houdbaarheidsdatum. Als u zich aansluit bij het You+Nissan programma, en eerlijk en open benaderd wilt worden, dan zullen we voor u zorgen. Altijd. Dat beloven we. Wij zijn bereikbaar via 0800 023 15 13.

Bij Nissan zien wij graag dat u zich als klant thuis voelt. Daarom doen wij u een aantal beloften én bieden wij diverse services waar u altijd op kunt rekenen. Als kernwaarden van ons mooie merk, behorend bij uw nieuwe auto. U leest er meer over in het Nissan Klantbelofte boekje. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u veel plezierige kilometers.

Nissan Klantbelofte

 

V   WIJ HOUDEN U MOBIEL

We beloven dat u te allen tijde mobiel blijft. Indien u van te voren boekt, kunt u uw wensen aangeven en zorgen wij dat u de weg op kunt terwijl wij aan uw auto werken. Als de werkzaamheden niet lang duren kunt u er natuurlijk ook op wachten onder het genot van een kopje koffie. Invulling en voorwaarden van de geboden mobiliteitsoplossing in overleg met de Nissan dealer of erkend reparateur.

V   GRATIS E-CHECK

We beloven dat uw auto een gratis controle krijgt, voordat er werk aan wordt verricht. Zo weet u wat er moet gebeuren en hoeveel het gaat kosten. Al onze prijzen zijn ook altijd online en bij onze dealers inzichtelijk.

V   LEVENSLANGE NISSAN PECHHULP

We beloven dat u altijd mobiel blijft. In het onwaarschijnlijke geval van een defect of een ongeval, kunt u altijd op Nissan Assistance rekenen. Dus wat er ook gebeurt, bel ons eerst en wij zullen zorgen dat u zo snel mogelijk uw reis kunt vervolgen, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Gratis! Bel met 0800-0231513 (vanuit het buitenland +31205162026).

V   DE BESTE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING

We beloven de beste prijs-kwaliteitverhouding. In onze offertes zullen wij, waar nodig, de prijzen afstemmen aan die van een erkende onafhankelijke reparateur die een identieke service biedt.

 

MELD U AAN VOOR NISSAN NOW

Nissan NOW is uw persoonlijke omgeving. Het is speciaal voor u ontworpen om het maximale uit uw Nissan te halen. Het garandeert een unieke ervaring, met buitengewone klantenservice en advies over het eenvoudig gebruik en onderhoud van uw Nissan. Daarnaast biedt het ook speciale aanbiedingen en exclusieve toegang tot boeiende evenementen. Profiteer van innovatieve functionaliteiten en krijg antwoord op al uw vragen via een van onze contactpunten.

Lees meer

 

Bereikbaar via: 0800 023 15 13

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over de Nissan Klantbelofte? Neem contact op met één van onze Nissan-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Nissan-vestigingen Online Werkplaatsplanner