Nissan in de Zomer

Nissan in de Zomer

Het is tijd om uw zomertrips te plannen! Voordat u op weg gaat hebben wij een aantal zonnige aanbiedingen voor u! 

Aircofrisbeurt voor slechts € 39,-
Met de zomerse temperaturen is het natuurlijk belangrijk dat een airco goed werkt. Of u nu de airco veel of juist weinig gebruikt: de airco moet regelmatig worden gecheckt en gereinigd. Niet alleen om schimmelvorming en nare geurtjes tegen te gaan (denk aan schimmels en bacteriën), maar ook om problemen aan het systeem te voorkomen. Plan nu direct uw afspraak en u kunt op pad met een frisse auto!

Online Werkplaatsplanner

Trekhaak + fietsendrager: 15% korting
Voor elke Nissan is er een trekhaak! En speciaal voor de zomer van 2022 krijgt u nu 15% korting op een trekhaak + fietsendrager! Zo kunt u niet alleen met uw Nissan maar ook met uw fiets erop uit! Neem contact op met uw vesting voor meer informatie.

Nissan-vestigingen

Met 50% korting naar het attractiepark!
Met Nissan NOW kunt u gebruik maken van kortingen tot wel 50% op de entree van een aantal attractieparken. Nog geen Nissan Now account? Maak deze gratis aan. Niet alleen kunt u dan gebruik maken van allerlei leuke aanbiedingen, het garandeert ook een unieke Nissan ervaring, met buitengewone klantenservice en advies over het eenvoudig gebruik en onderhoud van uw Nissan. Meld u direct aan!

Lees meer over Nissan Now

Maak eenvoudig een afspraak 
Wilt u meer informatie over de Nissan Zomeracties? Neem contact op met één van onze Nissan-vestigingen of maak een afspraak via de online werkplaatsplanner. U bent van harte welkom, wij helpen u graag op weg!

Nissan-vestigingen Online Werkplaatsplanner

* De aanbiedingen zijn geldig t/m 31 augustus 2022 en uitsluitend geldig bij erkende Nissan-servicepunten in Nederland. De aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en de geldige kortingen zijn niet cumuleerbaar en worden tevens niet uitgekeerd in contanten. Vraag uw Nissan-dealer naar de volledige actievoorwaarden. Alle rechten voorbehouden aan Nissan-Nederland.