Nissan winteractie

Nissan winteracties

Zorgeloos de winter in

Nissan winteracties

Nissan winteracties bij Janssen Kerres! Maak jouw Nissan winterklaar met onze exclusieve winteraanbiedingen en zorg ervoor dat je veilig de weg op kunt in de winter! Kom jij langs voor een Wintercheck of nieuwe winterbanden? Of, wellicht heb je nog iets anders nodig, zoals een rubberen mattenset, wel zo praktisch in de winter! Laat ons weten wat je nodig hebt, we helpen je graag!

Wintercheck

Is jouw Nissan klaar voor de uitdagende wegomstandigheden die de winter met zich meebrengt? Met onze winterinspectie kun je daar zeker van zijn! Je kunt de inspectie al uit laten voeren voor slechts € 14,95, of gratis, met jouw Nissan Card. Bij de winterinspectie controleren wij jouw auto op diverse vitale onderdelen, zoals verlichting, banden en remmen. Maak meteen een afspraak voor jouw Nissan wintercheck. Dan kun je ook in de winter zorgeloos genieten én blijf je veilig onderweg. Bovendien ontvang je bij de wintercheck een gratis Nissan Doe-boek, met veel braintraining en unieke voordeelbonnen.

Nissan winter XTrail

Nissan+ Card

Wist je dat de Wintercheck gratis is met de Nissan+ Card? Als Card houden krijg je trouwens nog meer voordeel, zoals vloeistoffen bijvullen en bijvoorbeeld een gratis APK keuring!

Winterbanden

Heeft jouw auto winterbanden? Deze zijn essentieel voor een kortere remweg in winterse omstandigheden en zijn in sommige landen zelfs verplicht. Wij hebben voor elk model de beste winterband, met of zonder velg. Kom langs en profiteer van onze scherpe prijzen

Nissan Now

Nissan NOW

Nissan NOW is jouw persoonlijke Nissan omgeving. Het is speciaal ontworpen om het maximale uit jouw Nissan te halen en het garandeert een unieke ervaring, met buitengewone klantenservice en advies over het eenvoudig gebruik en onderhoud van jouw auto. Je krijgt een compleet overzicht van alle noodzakelijke werkzaamheden aan jouw Nissan, zoals onderhoud, APK en eventuele service contracten. Je blijft met ze portal van alles omtrent jouw auto heel gemakkelijk op de hoogte zonder dat het enige moeite kost.