Nissan Now

Nissan NOW

Speciaal voor Nissan-rijders

Nissan NOW

Nissan NOW is jouw persoonlijke Nissan omgeving. Het is speciaal ontworpen om het maximale uit jouw Nissan te halen en het garandeert een unieke ervaring, met buitengewone klantenservice en advies over het eenvoudig gebruik en onderhoud van jouw auto. Je krijgt een compleet overzicht van alle noodzakelijke werkzaamheden aan jouw Nissan, zoals onderhoud, APK en eventuele service contracten. Je blijft met ze portal van alles omtrent jouw auto heel gemakkelijk op de hoogte zonder dat het enige moeite kost.

Als Nissan rijder krijg je ook direct allerlei andere leuke voordelen, zoals kortingsvouchers voor hotelovernachtingen, attractieparken, restaurants en nog veel meer. Daarnaast biedt het platform ook speciale aanbiedingen en exclusieve toegang tot boeiende evenementen. Je profiteert dus niet alleen van innovatieve functionaliteiten, je ontvangt ook nog eens allerlei leuke acties! Meld je nu gratis aan!

Inloggen

Maak jouw account aan binnen 1 minuut! Ben je al in het bezit in het account, klik dan op onderstaande link om direct in te loggen.

Download de app

Jouw Nissan binnen handbereik op jouw smartphone. Klik op onderstaande link, klik op de pop-up en download de app op jouw smartphone.